Karácsonyi Rénszarvas Agancs Haj Klipek, Hajtűket a Szarvas Horn Füle, Karácsonyi Haj Kiegészítők Gyerekek, mind a Felnőttek (Koponya fejpánt)
Megújítva

Karácsonyi Rénszarvas Agancs Haj Klipek, Hajtűket a Szarvas Horn Füle, Karácsonyi Haj Kiegészítők Gyerekek, mind a Felnőttek (Koponya fejpánt)

HUF 1169.10

Rendelhető

?[BIZTONSÁGOS ANYAG]Az agancs klip készült, magas minőségű poliészter anyag, nem mérgező, íztelenNem kell aggódnia, hogy ez teszi a bőr allergiás, tartós, újrafelhasználható,Kényelmes, puha műbőr plüss. ? [SZÉP DESIGN]különleges, egyedi Karácsonyi agancs klipek, csomagolva plüss agancs, fenyőtoboz, bogyós gyümölcsök, levelek, rajta a fény, kényelmes, adhat erős atmoszférájú, hogy a párt. ?[LEGJOBB AJÁNDÉK] Agancs fejpánt a legjobb dekoráció, ez illik a ruhák, a smink, jobb, nagyon alkalmas, Halloween, Karácsony, úgy néz ki, okos, aranyos, alkalmas lánya, anya, barát, barátnő. ✨[TISZTÁN KÉZZEL] Agancs klip készült a szerelem kézműves, így úgy néz ki, mint egy igazi agancs, ami nagyon alkalmas a Karácsonyi kártya felvételkészítés vagy családi összejövetel.Alkalmas a legtöbb gyermekek, mind a felnőttek.Tipp : teljesen normális, Hogy a kis alkatrészek leesik miatt a távolsági közlekedés, csak ragasztó őket vissza. ✨[TISZTÁN KÉZZEL] Agancs klip készült a szerelem kézműves, így úgy néz ki, mint egy igazi agancs, ami nagyon alkalmas a Karácsonyi kártya felvételkészítés vagy családi összejövetel.Alkalmas a legtöbb gyermekek, mind a felnőttek.Tipp : teljesen normális, Hogy a kis alkatrészek leesik miatt a távolsági közlekedés, csak ragasztó őket vissza. 2ps Karácsony, Rénszarvas Agancs Haj Klipek, Hajtűket a Szarvas Horn Füle, Karácsonyi Haj Kiegészítők Gyerekek, mind a Felnőttek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak