Hex Csavarhúzó Dugókulcs, 1/2 Dugókulcs Adapter Csillag Fejnek Levegő Ütvecsavarozó Kicsit Socket Autó Javító Eszközök(T90)
Megújítva

Hex Csavarhúzó Dugókulcs, 1/2 Dugókulcs Adapter Csillag Fejnek Levegő Ütvecsavarozó Kicsit Socket Autó Javító Eszközök(T90)

HUF 1178.10

Rendelhető

【】 Alkalmazás Ideális a szétszerelés a nagy csavart a gép, automatikus javítás, ipari hardver, illetve más területekenHasználható elektromos szerszám vagy pneumatikus szerszámok. 【】 Szolgáltatások Felület feketedés kezelés, nem könnyű a rozsda, vagy rozsdásodik.Standard méret, alkalmazható a különböző forgatókönyvek. 【Magas Minőségű】Az aljzat adapter készült magas minőségű, nagy teherbírású chrome molybdenum acél konstrukció, szilárd, tartós. 【Új】100% teljesen új, kiváló minőségű igaz hex csavarhúzó aljzat, szigorúan teljes vizsgálni, hogy biztosítják a legjobb minőséget a szállítás előtt, használata biztonságos. 【Méretben】Összesen 5 különböző méretben (T50, T60, T70, T80, T90).Különböző méretű megfeleljen a különböző igényeket, segít a különböző helyeken. 【】 Alkalmazás Ideális a szétszerelés a nagy csavart a gép, automatikus javítás, ipari hardver, illetve más területeken.Használható elektromos szerszám vagy pneumatikus szerszámok. 【】 Szolgáltatások Felület feketedés kezelés, nem könnyű a rozsda, vagy rozsdásodik.Standard méret, alkalmazható a különböző forgatókönyvek. 【Magas Minőségű】Az aljzat adapter készült magas minőségű, nagy teherbírású chrome molybdenum acél konstrukció, szilárd, tartós. 【Új】100% teljesen új, kiváló minőségű igaz hex csavarhúzó aljzat, szigorúan teljes vizsgálni, hogy biztosítják a legjobb minőséget a szállítás előtt, használata biztonságos. 【Méretben】Összesen 5 különböző méretben (T50, T60, T70, T80, T90).Különböző méretű megfeleljen a különböző igényeket, segít a különböző helyeken. 100% vadonatúj, minőségi igaz hex csavarhúzó aljzat, szigorúan teljes vizsgálni, hogy biztosítják a legjobb minőséget a szállítás előtt, biztonságos use2. Az aljzat adapter készült magas minőségű, nagy teherbírású chrome molybdenum acél konstrukció, szilárd, durable3. Felszíni feketedés kezelés, nem könnyű a rozsda, vagy rozsdásodik.Standard méret, alkalmazható a különböző scenarios4. Ideális a szétszerelés a nagy csavart a gép, automatikus javítás, ipari hardver, illetve más területeken.Használható elektromos szerszám vagy pneumatikus tools5.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak