Halatool Készlet 12 Hálaadás Szalvéta Gyűrű - Őszi Betakarítás Tök Szalvéta tartó, Alufelni Vacsora Asztalok Szalvéta Gyűrű Dekoráció
Megújítva

Halatool Készlet 12 Hálaadás Szalvéta Gyűrű - Őszi Betakarítás Tök Szalvéta tartó, Alufelni Vacsora Asztalok Szalvéta Gyűrű Dekoráció

HUF 0.33

Rendelhető

??【12 CSOMAG EGY BEÁLLÍTÁS】kap 12 db vintage szalvéta gyűrű, az átmérője minden tök szalvéta csat arról, hogy 158 inch/4cm, jó, hogy az egész őszi szezonban, tökéletes kiegészítés a Hálaadás asztal dekoráció. ??【MAGAS MINŐSÉGŰ】Szalvéta gyűrű jogosultja készült prémium alufelni, strudy, tartós, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik, elég hosszú idő, hogy használja ezeket a Hálaadás szalvéta gyűrű aranyos, kedves, elegáns, ki némi kifinomultságot, hogy a táblázatot. ??【VINTAGE TÖK】Reális betakarítás bronz tök design, úgy néz ki, egyszerű, szép, kapcsolódó gyűrű szorosan nem esik le, valóban hozzá egy finom, hogy a táblázat, hogy sok a móka, hogy a vacsora ideje, lenyűgözni, hogy minden vendég mélyen a vacsorán. ??【HASZNÁLNI】Esik szalvéta gyűrű tulajdonosok nagy Hálaadás, Halloween, Új Év, a családi vacsorák, őszi parti, esküvők, napi családi vacsora, vagy díszítő üveg bor, sütemény, csokrok, kézműves stb, is tökéletes, mint a tökéletes ajándék küldés a barátok vagy a család. ??【VÁSÁROLJON bizalommal】Ha a szalvéta gyűrű készlet kapott, nem működik, vagy bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz az ön számára a legjobb megoldás, próbálja ki a legjobb, hogy slove probléma az ügyfél a legfontosabb. ??【12 CSOMAG EGY BEÁLLÍTÁS】kap 12 db vintage szalvéta gyűrű, az átmérője minden tök szalvéta csat arról, hogy 1.58 inch/4cm, jó, hogy az egész őszi szezonban, tökéletes kiegészítés a Hálaadás asztal dekoráció. ??【MAGAS MINŐSÉGŰ】Szalvéta gyűrű jogosultja készült prémium alufelni, strudy, tartós, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik, elég hosszú idő, hogy használja ezeket a Hálaadás szalvéta gyűrű aranyos, kedves, elegáns, ki némi kifinomultságot, hogy a táblázatot. ??【VINTAGE TÖK】Reális betakarítás bronz tök design, úgy néz ki, egyszerű, szép, kapcsolódó gyűrű szorosan nem esik le, valóban hozzá egy finom, hogy a táblázat, hogy sok a móka, hogy a vacsora ideje, lenyűgözni, hogy minden vendég mélyen a vacsorán. ??【HASZNÁLNI】Esik szalvéta gyűrű tulajdonosok nagy Hálaadás, Halloween, Új Év, a családi vacsorák, őszi parti, esküvők, napi családi vacsora, vagy díszítő üveg bor, sütemény, csokrok, kézműves stb, is tökéletes, mint a tökéletes ajándék küldés a barátok vagy a család.

A javaslat jellemzői

1)Material:
Metal.
2)Size:
2.17 x 1.58 inches.
3)Color:
Bronze.
4)Pattern:
Pumpkin.
5)Package includes:
12 x pumpkin napkin ring holders.
6)Applications:
Widely used in weddings, banquets, celebrations, graduations, daily dining, Halloween, Christmas, New Year, Thanksgiving, and other occasions. Also can be used for multiple decorating ideas, or as gift send to your friend. You can decorate brightly colored bouquets and decorations, add flare to your table, everyone will be impressed by the subtle yet eye-catching touch.
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. The colors may exist a slight difference due to different screens.

Vevők, ahogy választanak