Qinlorgo Kézi Masszírozó a Szem Pálca, Elősegítik a Vérkeringést, Enyhíti a Fáradtságot, 6 Módok Szem Masszírozó Toll a Mindennapi
Megújítva

Qinlorgo Kézi Masszírozó a Szem Pálca, Elősegítik a Vérkeringést, Enyhíti a Fáradtságot, 6 Módok Szem Masszírozó Toll a Mindennapi

HUF 0.33

Rendelhető

Szeme Törődő : Kézi masszírozó a szem gyakorolhatja az optikai gerinc sejtek hatékonyan akadályozza meg a rövidlátás, amblyopia, illetve egyéb szembetegségek elmélyítéseJavítja a Vérkeringést : Szem masszírozó pálca elősegíti a vérkeringést, valamint fokozza az anyagcserét, erősíti a saját gyógyító képességét szem sejtek, illetve szövetek.Enyhíti a Fáradtság : Szem masszírozó pálca elfogadott több frekvencián rezeg, hogy a masszázs, az érdekel, hogy az akupunktúrás pontokat, a szem, a bőr, amely hatékonyan enyhíti a szem fáradtság.Szem Nyugtató : Szem masszírozó toll nem képes teljesen ellazulnak a szemed, jók a hatás, rossz alvás, álmatlanság, enyhíti a szem szárazság által okozott hosszú távú szem használni.A széles körű Alkalmazás : Kézi szem masszírozó eszköz segít, hogy javítja a sok szem, bőr problémák, mint például a sötét karikák, táskák a szem, finom vonalak, puffadt szemek, stb. Javítja a Vérkeringést : Szem masszírozó pálca elősegíti a vérkeringést, valamint fokozza az anyagcserét, erősíti a saját gyógyító képességét szem sejtek, illetve szövetek. A széles körű Alkalmazás : Kézi szem masszírozó eszköz segít, hogy javítja a sok szem, bőr problémák, mint például a sötét karikák, táskák a szem, finom vonalak, puffadt szemek, stb. Szeme Törődő : Kézi masszírozó a szem gyakorolhatja az optikai gerinc sejtek hatékonyan akadályozza meg a rövidlátás, amblyopia, illetve egyéb szembetegségek elmélyítése. Szem Nyugtató : Szem masszírozó toll nem képes teljesen ellazulnak a szemed, jók a hatás, rossz alvás, álmatlanság, enyhíti a szem szárazság által okozott hosszú távú szem használni. Enyhíti a Fáradtság : Szem masszírozó pálca elfogadott több frekvencián rezeg, hogy a masszázs, az érdekel, hogy az akupunktúrás pontokat, a szem, a bőr, amely hatékonyan enyhíti a szem fáradtság.Specifikáció : Elem Típus : Szem Szépség Machine Material : ABSMode : 6 Modes Color : Pink Battery Típus : Lítium Elem (Tartozék) az Akkumulátor Kapacitás : 800m Ah Power Ellátás : USB Charging How kell Használni : 1. Nyomja meg a kapcsoló gombot, majd tartsa 2 másodpercig, hogy kapcsolja be a gépet, majd írja be a vibrációs masszázs mode2.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Eye Beauty Machine
Material:
ABS
Mode:
6 Modes
Color:
Pink
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
800mAh
Power Supply:
USB Charging
How to Use:
1. Press the switch button and hold it for 2 seconds to turn on the machine and enter the vibration massage mode:
2. Press once to enter the permeability heating mode. 40‑45°C The red indicator:
light keeps on:
3. Press once to enter the permeability heating + vibration massage mode. The red indicator light and blue indicator light will keep on:
4. Press once to enter the RF mode:
5. Press once to enter the RF + permeability heating green + blue indicator light keep on:
6. Press once to enter the radio frequency + vibration massage + magnetic conductivity heating 3 colors light on at the same time:
Package List:
1 xEye Massage Wand:
1 x USB Data Cord:

Vevők, ahogy választanak