Nagy Öböl Haza 3-Darab Túlméretezett Király/California King Paplan Szett Shams. Pinsonic Fehér Minden Évszakban Ágytakaró Mintájú Ágynemű.
Megújítva

Nagy Öböl Haza 3-Darab Túlméretezett Király/California King Paplan Szett Shams. Pinsonic Fehér Minden Évszakban Ágytakaró Mintájú Ágynemű.

HUF 1.00

Rendelhető

Szett Tartalmaz : 1 King / California King 114"x 106" Paplan, valamint 2 király shams 20"x 36"Puha, Meleg, Kényelmes : Ez a Paplan funkciók tartós poliészter/pamut keverék, hogy fogja meg kellemesen meleg, egész évben.Ez a paplan célja, hogy minden évszakban használható.Tartós, Mosható : Gépben mosható meleg, szárítható, alacsony, meleg a vas, ha szükséges.Tartós, jó minőségű anyagból célja a tartós használat élményét. 1 Év Garancia : azt akarjuk, hogy a szerelem a haza sokáig, ezért azt tervezzük meg a termékek dolgozni, amíg szükség van rájuk.Ügyfélközpontú : az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra.Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog a termékek, de ha nem vagy 100% - ig ELÉGEDETT, ügyfélszolgálatunk segít önnek, hogy ez nem igaz!.Szett Tartalmaz : 1 King / California King 114"x 106" Paplan, valamint 2 király shams 20"x 36".Puha, Meleg, Kényelmes : Ez a Paplan funkciók tartós poliészter/pamut keverék, hogy fogja meg kellemesen meleg, egész évben.Ez a paplan célja, hogy minden évszakban használható.Tartós, Mosható : Gépben mosható meleg, szárítható, alacsony, meleg a vas, ha szükséges.Tartós, jó minőségű anyagból célja a tartós használat élményét. 1 Év Garancia : azt akarjuk, hogy a szerelem a haza sokáig, ezért azt tervezzük meg a termékek dolgozni, amíg szükség van rájuk.Ügyfélközpontú : az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra.Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog a termékek, de ha nem vagy 100% - ig ELÉGEDETT, ügyfélszolgálatunk segít önnek, hogy ez nem igaz!.Meleg gépi mosás 40°C. nem fehéríthető.Szárítható, alacsony.Meleg a vas, ha szükséges.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak