FOLOSAFENAR Szál-Javító Eszköz Hatékony M14x1.5 Női Hordozható 15pcs Szál Betét Készlet Kapcsolóberendezések Mikrohullámú Kommunikáció
Megújítva

FOLOSAFENAR Szál-Javító Eszköz Hatékony M14x1.5 Női Hordozható 15pcs Szál Betét Készlet Kapcsolóberendezések Mikrohullámú Kommunikáció

HUF 8460.00

Rendelhető

Rozsdamentes acélból jó rozsda, valamint korrózióállóA vezeték csavar készlet kerül a csavar lyuk a munkadarab például alumínium ötvözet alkotnak egységes belső szál a nagy szilárdságú, kopásállóság, valamint nagy pontosságú.Tipikus alkalmazások : nagyfeszültségű kapcsolóberendezések, mikrohullámú kommunikáció, autóipari alkatrészek, levegő szétválasztó berendezés, radiátorok, stb.A használata vezeték csavar ujjú mm -es menetes lyuk átalakítás kényelmes, gyors.A behozott berendezés vagy mechanikus hüvelyk szál sérült, ki kell cserélni arra mm szál miatt a beszállítói alkatrészek.Abban az esetben, ha a menetvágó hiba vagy megjavítani a sérült belső menetes lyuk, a menetes lyuk lehet gazdaságosan, hatékonyan javítani segítségével egy menetes hüvely, mint azt jelenti, hogy a javítás.Ugyanaz a csavarokat is használható javítás után.Tipikus alkalmazás : javítás a menetes lyuk az összetevő, mint például a menetes lyuk javítás a fröccsöntő gép sablon.Minden tartozék integrált dobozban a kényelmes szállítás, fuvarozás.Szolgáltatás : 1. Rozsdamentes acélból jó rozsda, valamint korrózióálló. A vezeték csavar készlet kerül a csavar lyuk a munkadarab például alumínium ötvözet alkotnak egységes belső szál a nagy szilárdságú, kopásállóság, valamint nagy pontosságú.Tipikus alkalmazások : nagyfeszültségű kapcsolóberendezések, mikrohullámú kommunikáció, autóipari alkatrészek, levegő szétválasztó berendezés, radiátorok, stb. A használata vezeték csavar ujjú mm -es menetes lyuk átalakítás kényelmes, gyors.A behozott berendezés vagy mechanikus hüvelyk szál sérült, ki kell cserélni arra mm szál miatt a beszállítói alkatrészek. Abban az esetben, ha a menetvágó hiba vagy megjavítani a sérült belső menetes lyuk, a menetes lyuk lehet gazdaságosan, hatékonyan javítani segítségével egy menetes hüvely, mint azt jelenti, hogy a javítás.Ugyanaz a csavarokat is használható javítás után.Tipikus alkalmazás : javítás a menetes lyuk az összetevő, mint például a menetes lyuk javítás a fröccsöntő gép sablon. Minden tartozék integrált dobozban a kényelmes szállítás, fuvarozás.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Thread Sleeve
Material:
Stainless Steel
Thread Insert Size:
M14x1.5 Length
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Spiral Drill:
1 x Screw Tap:
1 x Wrench:
1 x Break Pin Tool:
1 x Hex Wrench:
10 x Thread Repair Insert:
Note:
Instructions:
Drill holes using a matching drill bit.:
Use wire threaded (special) tap tapping, the tapping depth must exceed the wire screw sleeve mounting length.:
Insert the wire screw into the mounting wrench with the tail down. Turn the wrench handle to screw the wire screw into the threaded hole.:
Use a break pin tool to align the mounting handle (tail) with a hammer to strike the punching tool and the tail handle can be removed.:
When there is a problem with the installation of the thre:

Vevők, ahogy választanak