Japán Keycaps,PBT MDA Profil keycap az MX Kapcsolók a Mechanikus Billentyűzet&Optikai Billentyűzet,angol (egyesült KIRÁLYSÁG)
Megújítva

Japán Keycaps,PBT MDA Profil keycap az MX Kapcsolók a Mechanikus Billentyűzet&Optikai Billentyűzet,angol (egyesült KIRÁLYSÁG)

HUF 2339.10

Rendelhető

⛄〖PBT Keycaps〗A keycaps készült kiváló PBT-anyag, kiváló kopás illetve a korrózió ellenállás, amely biztosítja az első osztályú tartósság, majd írja be érzem magamA hő szublimációs technológiával teszi a minta nem gyengült, a karakterek egyértelmű.Mint egy nagyon nagy ajándék kulcs mechanikus billentyűzet rajongók. ⛄〖Egyesült KIRÁLYSÁG Elrendezés〗A keycaps nem csak alkalmas MINKET Elrendezés billentyűzetek, hanem kifejezetten egyesült KIRÁLYSÁG Elrendezés az Enter billentyűt.Oldja meg a problémát, hogy az egyesült KIRÁLYSÁG Elrendezés mechanikus billentyűzetek nem kompatibilisek.Frissítse a billentyűzet most!. ⛄ 〖Erős kompatibilitási〗Ez a készlet keycaps illeszkedik a legtöbb szabványos ANSI billentyűzetek, mint 61/64/87/104/108 mechanikus billentyűzetek a Cherry MX kapcsolók & Gateron kapcsolók.Minden gaming billentyűzet,"+", a kapcsolók.Kulcs lehúzó tartalmazza jobban segít, hogy a változás keycaps kényelmesen. ⛄ 〖MDA Profil keycap〗Az MDA Profil keycap az ergonomikus kialakítású, hogy adjak egy kényelmesebben érzem magam, amikor dolgozni, játszani. ⛄ 〖Meleg Tippek〗A termék tartalmaz, csak keycaps, Kulcs lehúzó.a billentyűzetet csak akkor kell használni, mint egy megjelenítő eszköz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak