Suvorna 4 Precíziós Igazítva Szakmai Csipesz Szín Készletek Prémium Rozsdamentes Acél. Egy Hegyes Pár Egy Ferde Tipp két Szemöldök Alakításában.
Megújítva

Suvorna 4 Precíziós Igazítva Szakmai Csipesz Szín Készletek Prémium Rozsdamentes Acél. Egy Hegyes Pár Egy Ferde Tipp két Szemöldök Alakításában.

HUF 1705.50

Rendelhető

PRECÍZIÓS SZERKEZET : Suvorna Csipesz készült prémium minőségű Rozsdamentes AcélA feszültség az acél tökéletesen kontrollált.Tippek gondosan igazítva, valamint a kész kézzel elérni verhetetlen teljesítmény.KÖNNYŰ KOPASZTÁS : Egyenes Tipp Csipesszel eltávolítani nagy részét a haj, a szemöldök, Hegyes Csipesz távolítsa el az egyes hajszál pontos kialakítása a szemöldökét.Kézzel végzett tippek biztosítása, csúszásmentes markolat, valamint megakadályozza, hogy a haj törés (Mindig összeszedi az irányt a haj növekedését a legjobb eredmény).KÉT csomagban : Két pár Csipesz, jól csomagolva egy gyönyörű tervező csomagolás, hogy segítsen megőrizni a csipeszt, tiszta, biztonságos használatra kész.A rendelkezésre álló hét élénk színek.Pénzvisszafizetési GARANCIA ELÉGEDETTSÉG : Prémium minőségű Csipesz egy akciós áron.Suvorna termék kérdés nélkül elégedettségi garancia.Ha nem elégedett a termékkel vissza a teljes vételárat.Egy tökéletesen illeszkednek készlet két csipesz áráért.Mögöttük a Suvorna minőségi, illetve elégedettségi garancia.Minden pár, kézzel készült, precíziós kötelezett által képzett mesteremberek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak