Fedezze MAFFIÁTÓL-TX520U MG3-TX520U Hang Távirányító Sony Bravia TV, Szilikon védőtok A Bluetooth Hang Távirányító Sony Smart TV(zöldek)
Megújítva

Fedezze MAFFIÁTÓL-TX520U MG3-TX520U Hang Távirányító Sony Bravia TV, Szilikon védőtok A Bluetooth Hang Távirányító Sony Smart TV(zöldek)

HUF 3.33

Rendelhető

【Kompatibilis Modell】✔ A Bluetooth Hang Távirányító Sony Smart TV Helyébe a következő Sony távirányító modellek : MG3-TX520 U MAFFIÁTÓL-TX520 U,Hogy az kompatibilis a következő Sony Tv : KD-43 X sorozat, KD-50 X sorozat, XR-50 X sorozat, XR-55 A sorozat 【Minőségű Anyagból】✔ puha, bőr-barát Szilikon.A gyerekek Háziállat barát.A hátlapot egy csúszásmentes bordázott design,nyújt Nagyszerű érzés, markolat.A lágy, kemény, szilikon anyag diák könnyen, a távoli, hogy könnyen telepíthető. 【Hatékony Teljes 360° - os Védelmet】✔ A fedelet Szilikon Anyag porálló,csepp-bizonyítja,mosható, tartós.Biztosítani sokk abszorpciós a távoli, amikor csökken,hatékonyan csökkenti a kár, hogy a távirányító által okozott csökken,ugyanakkor Megakadályozza, hogy a baba a Gyerekeket attól, hogy ki az elemeket. 【Érdemes】✔ Pontos lyukat vág illik a távoli tökéletesen, mint egy kesztyű.A csúszásmentes markolat hatékonyan akadályozza meg a távirányító lecsússzon.A gyönyörűen színezett esetben szemet gyönyörködtető, lehetővé teszi, hogy azonnal megtalálják a távirányító, hogy eltűnt a bútorok. 【Csomag Tartalmazza】✔ 1 Db Világító Zöld Szilikon Távoli Fedél 1 Db Akasztó.(Nem Tartalmazza a Sony Távirányító) Kérjük, ellenőrizze a modell a vásárlás előtt!!! ❤❤❤TOLUOHU, mint egy profi eladó GARANCIA -Minőségi Termék -Gyors Szállítás -Elégedett Ügyfél Szolgáltatás.Amennyiben a termék bármilyen kérdés,mi nagyon örülök, hogy figyelj a tanácsot megoldani a problémát minél hamarabb.Köszönöm a segítséget. 【Kompatibilis Modell】✔ A Bluetooth Hang Távirányító Sony Smart TV Helyébe a következő Sony távirányító modellek : MG3-TX520 U MAFFIÁTÓL-TX520 U,Hogy az kompatibilis a következő Sony Tv : KD-43 X sorozat, KD-50 X sorozat, XR-50 X sorozat, XR-55 A sorozat. 【Minőségű Anyagból】✔ puha, bőr-barát Szilikon.A gyerekek Háziállat barát.A hátlapot egy csúszásmentes bordázott design,nyújt Nagyszerű érzés, markolat.A lágy, kemény, szilikon anyag diák könnyen, a távoli, hogy könnyen telepíthető. 【Hatékony Teljes 360° - os Védelmet】✔ A fedelet Szilikon Anyag porálló,csepp-bizonyítja,mosható, tartós.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak