AuInn 1,5 Hüvelykes × 14.76 FT Ragasztó Hő Fényvisszaverő Szalag Üvegszálas hőpajzs Szalag, hőálló Magas Hőmérséklet Szalag, 2 Tekercs.
Megújítva

AuInn 1,5 Hüvelykes × 14.76 FT Ragasztó Hő Fényvisszaverő Szalag Üvegszálas hőpajzs Szalag, hőálló Magas Hőmérséklet Szalag, 2 Tekercs.

HUF 2.67

Rendelhető

【Előírások】 : Hőálló Szalag5 m hossz(súly 0.05 kg egy tekercs).Rugalmas szalag, Bármelyiket is választja, ön tudja, hogy vágja el a szalagot, hogy a kívánt hosszúságú. 【Tartós Anyag】 : Készült erős, környezetbarát üvegszálas anyag, a hő fényvisszaverő szalag jól viselkedik a rugalmasság, kopásállóság, hőszigetelés, égésgátló anyag, valamint sugárvédelmi. 【Előnyei】 : A ragasztó támogatta hő akadályt képes ellenállni akár 1022°F közvetlen hő-és 1022°F sugárzó hő, amely hatékonyan védi része.Szintén ez a szalag könnyen alkalmazható, majd távolítsa el. 【Alkalmazások】 : Az öntapadó hőálló szalag lehet használnak, hogy biztosítsák a panelek, pecsét levegő dobozok, wrap vezeték & többet.Ultra könnyű súlya hő fényvisszaverő szalag csomagolás vezetékek, kábelek, tömlők, üzemanyag-vezetékek, amely a varrás, meg sok más is használ.Javasoljuk, hogy használjon nem több, mint egy év. 【Megjegyzés】 : Kérjük, ellenőrizze a MÉRET, mielőtt a megrendelés.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármi gondod.Ön a leginkább a barátságos kiszolgálás.Fényvisszaverő Szalag.Fényvisszaverő Szalag.Műszaki adatok ▪ Neve : Hő Fényvisszaverő Szalag ▪ Mennyiség : 2 ▪ Szélesség : 1,5/3.8 cm ▪ Hossza : Minden 14.5 m ▪ Anyaga : Üvegszál Funkciók ▪ Erős öntapadós hátlap képes ellenállni akár 1022°F közvetlen hő-és 1022°F sugárzó hő. ▪ Rugalmas,ön tudja, hogy vágja el a szalagot, hogy a kívánt hosszúságú. ▪ Könnyű alkalmazni, majd távolítsa el.Kényelmes tárolására.Alkalmazások ▪ A hő fényvisszaverő szalag általában használnak, hogy biztosítsák a panelek, pecsét levegő dobozok, wrap vezeték & többet. ▪ Ultra könnyű súlya hő fényvisszaverő szalag csomagolás vezetékek, kábelek, tömlők, üzemanyag-vezetékek, amely varrás, stb.Megjegyzés ▪ Manuális mérési hiba 1-3mm, attól függően, hogy a tényleges helyzet, kérem, értse meg. ▪ Kérjük, ellenőrizze a MÉRET, mielőtt a megrendelés.Akkor a legtöbb barátságos ügyfélszolgálat ha a kapcsolatot.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak