Fürdő Só & Fürdő Bomba Kosarak Ajándék Szett Fürdő spa Ajándék Kosarak Meghatározott 15Pcs, illóolaj, fürdősó, Kézzel készített Fürdő
Megújítva

Fürdő Só & Fürdő Bomba Kosarak Ajándék Szett Fürdő spa Ajándék Kosarak Meghatározott 15Pcs, illóolaj, fürdősó, Kézzel készített Fürdő

HUF 3.33

Rendelhető

? Luxus Fürdő Só & Fürdő Bomba Set : A legtöbb nyugodt áztassa várja a készlet 6 KÉZZEL készített FÜRDŐ BOMBÁK + 6 fürdősó, minden készült Shea Vaj, szigorúan tesztelt Illóolajok, hidratálók, hogy hagyja el a bőr nagyon puhaEz a szett is jön a Kézzel Szedett Halt meg, rózsaszirom, Jázmin Virág, Eukaliptusz Levél, Borsmenta Levél, Levendula Virág, ami Természetesen Levegőn Szárított, hogy megtartja a botanikus aroma—a tökéletes kiegészítője a pihentető fürdőt.
? Luxus Hozzávalók : Mindent a gyógyfürdő a készlet Alapvető Olaj, Shea Vaj, E-Vitamin, elsősorban a hidratáló, bőr vízlágyító.
? Pihentető Haza Gyógyfürdő Készlet : egy fárasztó nap Után, egy darab fény, a zene, a test elmerül meleg vízzel teli virág illat, csukd be a szemed, ne gondolj aggaszt a holnap, az egész ember olyan laza, lassan.Tökéletes virág illata, hogy elérjék a teljes kikapcsolódás, élvezze a tökéletes otthoni spa egyéni gondozási tapasztalat.
? Spa Ajándék Remek ajándék doboz, a férfiak, vagy a nők, a Gyerekek, Valentin Nap, anyák Napja, apák Napja, Évforduló, Születésnap, Karácsony, valentin-Napon.A címzett teljesen tetszik.Ajándékok, hogy a gyermek, a házastárs, a munkatársad, vagy vásárolni csak azért, hogy kényeztesse magát!Ez az ünnep fürdő szett ajándék tele van gyönyörű meglepetés, hogy akkor biztos, hogy segítsen felkészülni az összes ünnepi pihenést! .
? Jön egy Újrafelhasználható Luxus Ajándék Doboz : Az előkelő, gyönyörű, Luxus Ajándék Doboz teszi egy többfunkciós tároló oldat, ahol meg lehet tartani a szépség lényegét.Plusz, ez is létrehoz egy egyedi dekoráció a fürdőszoba, a hiúság táblázat, por, terület, sőt még többet is.Ez is egy ajándék üdvözlőkártya az ön számára, hogy személyre. 100g Levendula Fürdő Bomba. 100g Eukaliptusz Fürdő Bomba. 100g cseresznyevirág Fürdő Bomba. 100g Méz, Mandula Fürdő Bomba. 100g Kókusz, Vanília, Fürdő Bomba. 100g Óceán Boldogság Fürdő Bomba. 150g Levendula Fürdő Só. 150g Eukaliptusz Fürdő Só. 150g cseresznyevirág Fürdő Só. 150g Édes Mandula Fürdő Só. 150g Kókusz, Vanília, Fürdő Só. 150g Óceán Boldogság Fürdő Só.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak