Lassú Evő Kutya Tálak,Lassú Feeder,Puzzle etetők Kutyák,Kutya Puzzle Feeder,Állítható Magasságú Kis/Közepes/Nagy Kutyák (Zöld)
Megújítva

Lassú Evő Kutya Tálak,Lassú Feeder,Puzzle etetők Kutyák,Kutya Puzzle Feeder,Állítható Magasságú Kis/Közepes/Nagy Kutyák (Zöld)

HUF 3.00

Rendelhető

【Kiskutya puzzle slow food játék】 : (nyújtunk ingyenes különleges kanál), csak töltse ki a lassú adagoló ételt, aztán mutasd meg a játékot, hogy a macska vagy kutyaA kutya jut étel a szivárgás elforgatásával a lassú evő.A kutya be kell kapcsolni a lassú feeder -, hogy hagyd, hogy az élelmiszer-szivárgás, majd továbbra is keresik az élelmet a padlón labirintus.Inspirálja a kutya tehetségét az interaktív játékok, sport játékok.Az interaktív kutya játék serkenti a kutya pár óra múlva. 【Egészséges táplálkozás】 : interaktív kutya oktatás játékok lassan etetők több egészséges a háziállatok.Interaktív kirakós játék, egy jó pszichológiai gyakorlat, ami segít nekik többet enni lassan, egészségesen. 【Megelőzés, a fulladás, lassan eszik】 : A különleges labirintus alsó design elősegíti az egészségügyi lassan eszik, ami segít megelőzni az elhízást, hasi puffadás, reflux túlevés.Hogy a kutya egészségesebb. 【Állítható magasság】 : Az állítható magasság 9.2 cm (25-31 cm), amely alkalmas a kutyák különböző méretű, a szélessége 9.Az alján csúszásgátló pad kialakítása biztosítja a stabilitást, a feeder -, illetve könnyen tisztítható a pet evés után. 【Anyag biztonságos, nem mérgező】 : A lassú adagoló anyaga ABS műanyag, ami rendkívül tartós, nem mérgező, annak elősegítése, a kutya egészségét, ha játszik.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak