A gyerekek Ruhás Baba Vállfák a Ruhát,Műanyag Csecsemő/Kisgyermek Vállfák az Óvoda a Gyermekek Fogasok, mosásra, illetve Szekrényben(Színes,120pack)
Megújítva

A gyerekek Ruhás Baba Vállfák a Ruhát,Műanyag Csecsemő/Kisgyermek Vállfák az Óvoda a Gyermekek Fogasok, mosásra, illetve Szekrényben(Színes,120pack)

HUF 2339.10

Rendelhető

❤️Színes Fogasok Gyerekeknek Ruhát : 120 db gyermek vállfák, amely 6 színek : fehér, kék, rózsaszín ,lila,zöld,sárga,20% minden színMűanyag vállfák tökéletes az összes óvoda mosoda, raktározás szervezetnek szüksége van.Helytakarékos maximalizálja a gyerek szekrény. ❤️Erős Anyag : A gyermekek fogasok készülnek, hogy a múlt, ne törd, ne kapd el a ruhákat, Műanyag gyerekek tárolásra lehet használni, pólók, ujjú, rövid, újszülött nadrág, kabát, pulóver, stb.tegnap hosszú idő használata, amely alkalmas a baba ruhák a szekrényben. ❤️Alkalmas Minden Gyermek Ruhák : A csecsemő fogasok fogad el, divatos csúszásmentes tervezés, valamint a hornyok vannak mindkét oldalon, hogy a hely, ing, ruha vállpánt.A kisgyermek fogasok is nagyon alkalmas a baba, hosszú ujjú, újszülött nadrág, gyerek szoknya, Nehezebb, ruhák, pulcsik, illetve egyéb ruházat. ❤️Gyerekek Fogasok, Hogy A Szekrényben Könnyebb:Pontosan ahogy az várható volt, egy kis baba vállfák a szekrényben kell.A nagy csomag gyerekek fogasok egy nagy tömeges vállfák a fiúk, vagy lányok, kínál jobban szervezet, a harmónia, a tér. ❤️Szolgáltatás : elköteleztük magunkat amellett, hogy az ügyfelek magas minőségű termékek, figyelmes szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk neked, amint lehetséges.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak