M3 Mágneses Csavar Készlet, Alkalmas Rögzítési 25mm Vastagságú hűtőventilátor A Felszínen Különböző Elektronikai Termékek (10 Pack)
Megújítva

M3 Mágneses Csavar Készlet, Alkalmas Rögzítési 25mm Vastagságú hűtőventilátor A Felszínen Különböző Elektronikai Termékek (10 Pack)

HUF 0.67

Rendelhető

【Új rajongó telepítési módszer】 Használni a csavarokat a hűtőventilátor abban a helyzetben, a készülék csökkenti a hőmérséklet a készülék 【Mágneses csavar bázis】A csavart bázis van szerelve egy erős mágneses lap, ami lehet tartani a ventilátor abban a helyzetben, anélkül, csavart szemű. 【Universal design】Csavar hossz 30 mm, mágneses alap Φ13mm*8mm.Kompatibilis az összes rajongók vastagsága 25mm. 【Széles alkalmazási】Routerek, modemek, játék konzolok,teljesítmény erősítők, vevők, DVR, AV kabinet alkatrészek, Keverők, Projektorok, különböző elektronikai. 【Csomaglista】Mágneses Rajongó Csavar Készlet*10. 【Új rajongó telepítési módszer】 Használni a csavarokat a hűtőventilátor abban a helyzetben, a készülék csökkenti a hőmérséklet a készülék. 【Mágneses csavar bázis】A csavart bázis van szerelve egy erős mágneses lap, ami lehet tartani a ventilátor abban a helyzetben, anélkül, csavart szemű. 【Universal design】Csavar hossz 30 mm, mágneses alap Φ13mm*8mm.Kompatibilis az összes rajongók vastagsága 25mm. 【Széles alkalmazási】Routerek, modemek, játék konzolok,teljesítmény erősítők, vevők, DVR, AV kabinet alkatrészek, Keverők, Projektorok, különböző elektronikai. 【csomaglista】Mágneses Rajongó Csavar Készlet*10.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak