NIANXINN Fogasok Csomag 20 Állítható Műanyag Vállfák Gyerekeknek Fogasok helytakarékos a Szekrényt, Kabátok, Pulóverek Felnőtt Fogas
Megújítva

NIANXINN Fogasok Csomag 20 Állítható Műanyag Vállfák Gyerekeknek Fogasok helytakarékos a Szekrényt, Kabátok, Pulóverek Felnőtt Fogas

HUF 2.33

Rendelhető

Nagyon karcsú, kompakt, így meg lehet menteni egy csomó szekrény hely ▲ TÖKÉLETES A MINDENNAPI HASZNÁLAT : Nagy értékű mindennapi fogasok lógó könnyebb, ruhák, ruházat, például Tshirts, ingek, blúzok, öltöny, kabát, pulóver, ruha, rövid nadrág, szoknya stb. ▲ Ha bármilyen probléma a terméket,kérjük lépjen kapcsolatba működni fog az ön számára, hogy 24 órán belül. ▲ VÁLL BARÁZDÁK : A sokoldalú mosoda fogasok alkalmasak a gyerekek, felnőtt ruházat,de az is lehet használni, egyéb kiegészítők,úgy tervezték, rovátkolt vállát,ezek csúszásmentes fogasok nagy lógó nyakkendők,övek,kendő,vékony szíjat-ingek,női fehérnemű, például a melltartóját,a hálóinged pedig camisoles. ▲ TÖKÉLETES MÉRET : Ezt a pulcsit fogasok jött a csomag 20,Méretek körülbelül 28 cm hosszúság,a tökéletes méret, hogy tartsa a gyerek ruhákat.Azt, hogy a szekrényben sokkal jobban kezelhető . nem csak úgy néz ki, szép, szépül, de ez is azt jelenti, hogy kevesebb időt töltenek harc kusza fogasok, ha mind ugyanazt a magas alakja.Specifikáció : VÁLL BARÁZDÁK.Csomag, Beleértve : 20*Fogas.Extra Tároló : Vesz fel, minimális helyet, miközben növeli a rendelkezésre álló tárhelyet a szekrény, szervezze meg a ruhát, hogy elkerüljék a keresést, miközben ruha, a gyűrődés, nem kell vasalni.A ergonomikus kialakítás görbe oldalán a fogas, nem lesz gyűrődések, vagy csavarás vállán a ruhát.

A javaslat jellemzői

SHOULDER GROOVES.:
Adjustable.:
Package Including:
20*Hanger.:
Extra Storage:
Taking up minimal space while increasing the available storage space in your wardrobe, organize your clothes to avoid searching, keeping cloths from creasing, no need for ironing.
With the ergonomic design curve on the side of the hanger, there will be no creases or warping on the shoulders of the clothes. :

Vevők, ahogy választanak