DVTEL Háztartási Üveg Bor Rack, Bor Kabinet Talpas Állvány, Üveg Bor Rack, borospince Lóg Rack(2 Db) Talpas, Állványok
Megújítva

DVTEL Háztartási Üveg Bor Rack, Bor Kabinet Talpas Állvány, Üveg Bor Rack, borospince Lóg Rack(2 Db) Talpas, Állványok

HUF 2.00

Rendelhető

[Megfizethető kombináció] nem egyezik meg a fekete fehér bor, pohár tartó négy csavartMi biztosítja a legmagasabb ár-teljesítmény.Lehet telepíteni a bor a pohár tartót a pult alatt, egyedül.A telepítés egyszerű, lehetővé teszi, 'S haza úgy néz ki, jobban szervezett. [Magas minőségű anyag, A bor a pohár tartót készült kiváló minőségű vas, erős, tartós, fényes felület.A lógó bor a pohár tartót könnyen telepíthető, a polc alatt, vagy be/alatt a kabinet, hogy tartsa az üveget takarja tiszta, kényelmes, védi a poharat a forgácsolás vagy törés, valamint a pohár tiszta, pormentes. [Multifunkcionális] A bor a pohár tartót hardver nem csak akkor használható, otthon.Boros pohár tartók lehet használni az éttermekben, hogy könnyebb legyen a pincérek pedig csapost, hogy vegye fel a poharakat, vagy telepíteni őket a szabadban, barbecue, nyári felek.A bor a pohár tartót a végső tartozék hogy teljes legyen a kerti grill and bar terasz területe mindig is szerettem volna építeni. [Alkalmas különböző poharakat] A bor rack leginkább alkalmas díszítő szekrények, szekrények, konyhák, bárok, valamint az ebédlő. [Könnyű telepíteni] A rack teljesen összeszerelt, de kell telepíteni.A mellékelt hardverek egyszerű telepíteni.Egyszerű telepítés használata a mellékelt csavart firmware.Alkalmas a legtöbb szekrények. [Megfizethető kombináció] nem egyezik meg a fekete fehér bor, pohár tartó négy csavart.Mi biztosítja a legmagasabb ár-teljesítmény.Lehet telepíteni a bor a pohár tartót a pult alatt, egyedül.A telepítés egyszerű, lehetővé teszi, 'S haza úgy néz ki, jobban szervezett. [Magas minőségű anyag, A bor a pohár tartót készült kiváló minőségű vas, erős, tartós, fényes felület.A lógó bor a pohár tartót könnyen telepíthető, a polc alatt, vagy be/alatt a kabinet, hogy tartsa az üveget takarja tiszta, kényelmes, védi a poharat a forgácsolás vagy törés, valamint a pohár tiszta, pormentes. [Multifunkcionális] A bor a pohár tartót hardver nem csak akkor használható, otthon.Boros pohár tartók lehet használni az éttermekben, hogy könnyebb legyen a pincérek pedig csapost, hogy vegye fel a poharakat, vagy telepíteni őket a szabadban, barbecue, nyári felek.

A javaslat jellemzői

Wine glass holder:
material:
metal
Color:
black, white
Size:
26.4cm*10.9cm
Weight:
180g
Quantity:
2
feature:
1. This rod frame has exquisite craftsmanship, a sturdy appearance, and practical suspension options. In order to effectively use the space under the kitchen cabinets, you can hang these shelves vertically or horizontally.:
2. The configurable design is combined with all kitchen settings. Make it best suited to your needs:
The package includes:
2 * Wine glass holder:
Tips:
1. Due to manual measurement, please allow a slight dimensional error.:
2. Due to the lighting effects and the brightness/contrast settings of the display, the color tone of the photo and the actual object may be slightly different. :

Vevők, ahogy választanak