DOITOOL 50pcs DIY Kozmetikai Spatulával Kanál Szépség Eszközök Arc Krém Adagoló Kanalat Smink Spatulával Műanyag Kanál (Átlátszó Stick)
Megújítva

DOITOOL 50pcs DIY Kozmetikai Spatulával Kanál Szépség Eszközök Arc Krém Adagoló Kanalat Smink Spatulával Műanyag Kanál (Átlátszó Stick)

HUF 558.00

Rendelhető

Ez egy csodálatos szépség eszköz a make - up lányokNagyszerű eszköz alkalmazása a kedvenc arc, test, krémet, testápolót, stb.Alkalmas DIY kozmetikai termékek, smink alkalmazás, mintavételi szépségápolási termékek valamint több.A kozmetikai eszköz eltávolítása kozmetikai az üveg kevesebb rendetlenséget, aztán tartsa tisztán.Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Description The kozmetikai spatulával gombóc készült prémium minőségű anyag, nincsenek éles szélek.Ezek a kozmetikai spatulák tökéletes, hogy szedjék ki a megfelelő mennyiségű arckrém, hogy a tenyered, majd akkor lehet alkalmazni, az ujjaival.A műanyag nyél kényelmes, a bőgést.Ez egy tökéletes az a tétel, hogy a fel, illetve a használat után.Jellemzők Szín : A Képen Látható Módon. - Anyaga : Műanyag. - A kozmetikai eszköz eltávolítása kozmetikai az üveg kevesebb rendetlenséget, aztán tartsa tisztán. - A műanyag nyél kényelmes, a bőgést. - Ez egy csodálatos szépség eszköz a make - up lányok. - Nagyszerű eszköz alkalmazása a kedvenc arc, test, krémet, testápolót, stb. - Alkalmas DIY kozmetikai termékek, smink alkalmazás, mintavételi szépségápolási termékek valamint több. - Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 50 x Kozmetikai Spatulával.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak