FTVOGUE Vákuum Toll Pickup Eszköz IP-200 Kézi Vákuum Szívó Szívó Toll Forrasztás Szívó Eszköz IC,Kézi Eszközök & Kiegészítők
Megújítva

FTVOGUE Vákuum Toll Pickup Eszköz IP-200 Kézi Vákuum Szívó Szívó Toll Forrasztás Szívó Eszköz IC,Kézi Eszközök & Kiegészítők

HUF 3429.00

Rendelhető

Vákuum Szívó Toll Tipp : Vákuum Szívó Toll Tipp : ellenáll a magas hőmérsékletű levegő áramlását 500 ℃ 60 másodpercig, használható folyamatosanHasználata egyszerű : Beépített kis teljesítményű vákuum szivattyú, nem kell, hogy csatlakoztassa a szalma vagy a hálózati kábelt, könnyen használható, bármikor.Alkalmazása : általában használt SMT, illetve más iparágak, hogy felszívja IC alkatrészek.Antisztatikus Vákuum Toll : Egyszerű kezelés, anti-sztatikus, nem szennyező termék felület, gyors, könnyű.Több Méretben Kapható : Vákuum szívó tipp állnak a különböző méretű elhelyezésére különböző méretű chips.Vákuum szívó toll szívó elektronikus alkatrészeket kis termékek különösen kényelmes, vákuum szívó toll az az elv, a légköri nyomás különbség, hogy felszívja alkatrészek egy eszköz, a használata vákuum szívó toll vegye komponensek használatához képest csipesszel vegye alkatrészek, nagyban elkerülni bumping a perifériás alkatrészeket.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Porszívó Balek Pen Modell : LP200 Szín Látható Kép Vákuum toll áll rendelkezésre egyenes hajlított fejjel, jön a szokásos, három méretben tipp : LN250 : ARC MÉRET 1/8" DIA.2 mm LN260 : ARC MÉRET 1/4" DIA.4 mm LN270 : ARC MÉRET 3/8" DIA.5 mm Vákuum Szívó Toll Használata Módszer : Ha a felhasználás célja, a szívó korong a vákuum szívó toll közepén a BGA elem, akkor szar az alkatrészt, majd vegye ki. (A kettő között a BGA, a felszínen a komponens kell tisztítani, különben ez hatással lesz a szívó a vákuum szívó toll) 1. Először válassza ki a tapadókorong, amely megfelel a méret, az IC készül, majd telepíteni a szívó toll fúvóka. Miután a szívó toll van telepítve, a hely, a tapadókorong lakás az IC. Nyomja meg a gombot a szívó tollat, hogy távolítsa el a levegőt a vákuum készülék belsejében a tollat, majd engedje el a gombot, tollat, hogy készítsen vákuum szívó, hogy szüntesse meg az IC 4. Helyezze a szívó IC abban a helyzetben kell helyezni, majd nyomja meg a gombot, hogy távolítsa el a levegőt a vákuum készülék a tollat úgy, hogy az IC-le fog esni a tapadókorong.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Vacuum Sucker Pen
Model:
LP200
Color:
Shown as Picture
Vacuum pen is available in straight and curved heads, it comes standard with three sizes of tips:
LN250:
FACE SIZE 1/8 DIA. 3.2mm
LN260:
FACE SIZE 1/4 DIA. 6.4mm
LN270:
FACE SIZE 3/8 DIA. 9.5mm
Vacuum Suction Pen Use Method:
When in use, aim the suction disc of the vacuum suction pen at the middle of the BGA element, then suck the component and remove it. (In between the BGA, the surface of the component should be cleaned well, otherwise it will affect the suction of the vacuum suction pen):
1. First select the suction cup that corresponds to the size of the IC to be drawn and installed on the suction pen nozzle.:
2. After the suction pen is installed, place the suction cup flat on the IC.:
3. Press the button on the suction pen to remove air from the vacuum device inside the pen, then release the button pen to produce vacuum suction to lift the IC:
4. Place the suction IC in the position to be placed and press the button to remove air from the vacuum device in the pen so that the IC will fall off the suction cup.:

Vevők, ahogy választanak