Jeanoko ST180 Okos Csipesz Digitális Multiméter AC/DC Feszültség Áram Ellenállás Kapacitás Teszter
Megújítva

Jeanoko ST180 Okos Csipesz Digitális Multiméter AC/DC Feszültség Áram Ellenállás Kapacitás Teszter

HUF 2060.10

Rendelhető

Zseblámpa funkció : Az okos clamp meter sürgősségi zseblámpa funkció, ha meg kell találni egy sort, egy homályos környezet, ez lesz a jó választásNon-kontakt : Mivel a NCV érintésmentes érzékelő funkció a smart clamp meter, minél közelebb az észlelési távolság, annál gyorsabb a gyors hang.Kényelmes olvasás : A digitális bilincs multiméter használ LCD háttérvilágítású képernyő a kijelző egyértelmű, a mért érték olvasható egyértelműen még egy halvány környezetet.Mérési paraméterek : Ez az intelligens multi-function clamp meter teljes mérési funkciók mérhető feszültség, áram, ellenállás, kapacitás, valamint a hatalmat, paraméterek.Stabil teljesítmény : A smart multiméter intézkedések pontosan meg van a jó, a stabilitás, a pontos, nagy pontosságú mérési eredmények kényelmes a vizsgálati munka, karbantartás.Zseblámpa funkció : Az okos clamp meter sürgősségi zseblámpa funkció, ha meg kell találni egy sort, egy homályos környezet, ez lesz a jó választás.Non-kontakt : Mivel a NCV érintésmentes érzékelő funkció a smart clamp meter, minél közelebb az észlelési távolság, annál gyorsabb a gyors hang.Kényelmes olvasás : A digitális bilincs multiméter használ LCD háttérvilágítású képernyő a kijelző egyértelmű, a mért érték olvasható egyértelműen még egy halvány környezetet.Mérési paraméterek : Ez az intelligens multi-function clamp meter teljes mérési funkciók mérhető feszültség, áram, ellenállás, kapacitás, valamint a hatalmat, paraméterek.Stabil teljesítmény : A smart multiméter intézkedések pontosan meg van a jó, a stabilitás, a pontos, nagy pontosságú mérési eredmények kényelmes a vizsgálati munka, karbantartás.Specifikáció : Elem Típus : Digitális Bilincs Multiméter Modell : ST180 Anyag : ABS Akkumulátor : 2 x 1,5 V AAA elemmel működik (elem nem tartozék) Szín : Piros Cél : Power and electronics teszt Csomag Lista : 1 x Digital Clamp Multiméter (Elem Nem Tartozék) 2 x mérővezeték 1 x Kézikönyv Megjegyzés : 1. Amikor mérési jelenlegi helyzetét a folyadék, hogy mért kell helyezni, a közepén a jaws, hogy kerülje a hosszabbító hibák. Amikor a VÁLTAKOZÓ áram mérése, csak a semleges vezeték vagy a live wire lehet mérni, csak egy core drót.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Digital Clamp Multimeter
Model:
ST180
Material:
ABS
Battery:
2 x 1.5V AAA batteries (battery not included)
Color:
Red
Purpose:
Power and electronics test
Package List:
1 x Digital Clamp Multimeter (Battery Not Included):
2 x Test Lead:
1 x Manual :
Note:
1. When measuring current, the position of the fluid to be measured should be placed in the center of the jaws to avoid lengthening errors.:
2. When AC current is measured, only the neutral wire or the live wire can be measured, and it is only a core wire. The power supply wires of common electrical appliances in the home cannot be measured because they contain multiple core wires.:
3. Before measuring, estimate the size of the current to be measured and select the appropriate range. When the current size is unknown, select the maximum range, and then reduce the range appropriately according to the value, but you cannot switch the range during measurement.:

Vevők, ahogy választanak