Gueiddi Music Box Mozgalom, 18-Megjegyzés Fém Szerkezetű Wind-up Zene Mechanizmus Mozgalom, DIY Zene Doboz Kulcs, Csavar(Canon/Arany)
Megújítva

Gueiddi Music Box Mozgalom, 18-Megjegyzés Fém Szerkezetű Wind-up Zene Mechanizmus Mozgalom, DIY Zene Doboz Kulcs, Csavar(Canon/Arany)

HUF 926.10

Rendelhető

♥ Márka79"), Anyaga : aranyozott fém, magas minőségi termelés, drága megjelenése.Stílus : 18-hang kanyargós mozgalom.Minden mozgalom célja egy dallamot, csak (részleges dallam, kb. 18 másodperc dal). ♥ Milyen használat : Csatlakoztassa a mozgalom, hogy a saját DIY zenedoboz a mellékelt kulcs meg a csavarokat.Szél a gombot, majd engedje fel, majd elindul a zene. ♥ A LEGJOBB AJÁNDÉK : Terápiás gyermekek, mind a felnőttek egyaránt - tartja ez a kis zenei mozgalom, kanyargós fel, nézi a kis fogaskerekek mozgás, hallgatni a zene megnyugtató, hogy a füle is. ♥ DIY Music Box : telepítheti a mozgalom a DIY dobozok, mint a papír, fa, üveg, műanyag, fém dobozok, illetve létrehozhat saját music box.Amikor befejezni ezt a munkát, úgy fogja érezni, nagyon izgatott.Egy értékes, értelmes ajándék a barátaival. ♥ Legjobb Választás : Ha megunta a kézi hajtókar zene dobozok, meg nem is akarok tovább forog, akkor ez az óra zenedoboz a legjobb választás az ön számára, hogy nyugi!.Mint az egyik vezető gyártó a zenei harangok az iparban, Rhymesound fejlett termelési eszközök, professzionális szakemberek, így egy finoman kidolgozott, tartós eszköz.A 18-megjegyzés mozgalom széles körben használják a piacon, s bár ez egy kis játékszer, a back-to-basics minőség mindig is a kedvencem.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak