MAXBUS Ékszerek Tálca, Tálon Szakács Dió Tálca Szobor Bolt Barátságos, Aranyos Dekoráció Kis Műgyanta Díszek(11.4 x 5.9 x 4.4 hüvelyk)
Megújítva

MAXBUS Ékszerek Tálca, Tálon Szakács Dió Tálca Szobor Bolt Barátságos, Aranyos Dekoráció Kis Műgyanta Díszek(11.4 x 5.9 x 4.4 hüvelyk)

HUF 8710.20

Rendelhető

Különleges Kivitelezés : Pásztori retro stílusú, gyönyörű kézműves mesterségek, élethű szakács modell, ami a szerelem az életA séf melegen üdvözli a vendégeket, bájos, kedves mosoly.Kifinomult Dekoráció : Kifinomult dekoráció, amely tükrözi, hogy a szerelem az élet.Gyönyörű dekoráció konyhák, éttermek, kávézók, haza, bisztró, pékségek, valamint sok más helyen, hogy fogadja a vendégeket, azáltal, hogy a pulton.Helytakarékos : A szervező, illetve a gyönyörű, védi az ékszer bármilyen kárt, a tökéletes szervező a hiúság vagy a fürdőszoba, tartja a szoba tiszta, modern, nagy lakberendezés művészet darab, valamint egy hivatalos ajándék.Aranyos Nézd : Ha keres aranyos csecsebecsék, aranyos tálcák tökéletes lesz az ön számára, aranyos tálcák is kawaii szoba dekoráció egy kedves, dekoratív tálcák.Élvezze ezt a szép szoba dekoráció a szobában.Egyedi Ajándék : Szakács Ábra egy jó ajándék barátok vagy a család bármely felnőtt vagy gyermek szeretni fogja ezt a szobrot, ez is egy egyedi ajándék anyák Napja, Esküvői Ajándékok, Ifjú házasok, Karácsony, Házavató, stb.Szolgáltatás : 1. Aranyos gyűjthető szakács figurák, jó díszítő elemek, alkalmas otthoni konyha, kávéház, sütés, éttermek, stb. Kedves kis ajándék lehet helyezni a számláló a bolt üdvözöljük a vásárlók. Szintetikus gyanta anyagok, erős , hosszú élettartam. Használható a nyugalmat, szigorú minőség-ellenőrzés, valamint a minőségbiztosítási. Az egyedi szakács alakja, egy mini tálca, nagyon aranyos, hogy adjunk egy kis stílus a boltba.Specifikáció : Elem Típus : Szakács Dió Tálca Szobor a Célra Alkalmas, barátságos dekoráció, üzletek, stb.4 in Material : Szintetikus resin Package Lista : 1 x Ornament1 x Tray Note : Kézi mérés, kizárólag hivatkozás.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Chef Nut Tray Statue
Purpose:
Suitable for welcoming decorations in stores, etc.
Size:
Approx. 29 x 15 x 11.2cm / 11.4 x 5.9 x 4.4in
Material:
Synthetic resin
Package List:
1 x Ornament:
1 x Tray:
Note:
Manual measurement, for reference only. :

Vevők, ahogy választanak