Rajzfilm Mini PVC robbanásbiztos melegvizes palack Víz Zsák Meleg Kéz Meleg Víz Üveg fedéllel (Szín : A1, Méret : 400ml)
Megújítva

Rajzfilm Mini PVC robbanásbiztos melegvizes palack Víz Zsák Meleg Kéz Meleg Víz Üveg fedéllel (Szín : A1, Méret : 400ml)

HUF 2547.00

Rendelhető

1 Magas PVC anyag, puha textúra. Csavar csavar fedél, tömítés megakadályozza a szivárgást. Mini könnyű, könnyen hordozható ki, tartsa a palm bármikor. Puha, rugalmas, lehet önkényesen gyúrjuk, majd lehajolt, sima textúra, bőr-barát illik. Széles szája az egyszerű víz befecskendezés, víz injekciós port 22mm, felhasználóbarát , nem tölcsér eszköz, könnyű megváltoztatni víz bármikor. Készült magas minőségű anyagok, tartósabb, hosszabb meleget. Ez sokkal kényelmesebb, hogy készítsen nélkül feltöltött forró vizes palackot.Használhatja őket sehol. A puha ruhával ujja egyenletesen oszlik el a kalóriát, kíséri a család, majd töltsd a hideg tél.Ez is egy ideális választás a kezét felmelegedés, a meleg ágy. Széles szájú design megakadályozza, hogy égett betöltésekor víz, könnyen, gyorsan öntsünk vizet a forró üveg víz táska nélkül tele.Megjegyzés : Kérjük, töltse ki kétharmada forró víz vagy hideg vízzel. Melegvizes palack, használhatja otthon, irodában, vagy szabadtéri, ami nagyon alkalmas vissza nyaki fájdalom, ízületi gyulladás, valamint a gyakorlat kárt.Ezen kívül, a hő terápia segít pihenni izom feszes válla miatt stressz, a túlzott testmozgás.Termék neve : Flanel meleg víz bag Size : 11 * 18.4 in Color : Rózsaszín, kék, purple Material : PVC, plush Capacity : 400 ml Heat megőrzése : 4-8 hours Note : A FENTI adatok mért VALÓS tárgyakat.A különböző mérési módszerek, a méret hiba 0,5-1 CM fordulhat elő.Kérem, tekintse meg a tényleges méret a beérkezett árukról.A módszer használata : 1. Adja be a meleg víz körülbelül 80° C-os, 3/4 -, a víz mennyisége megfelelő. Csatorna a felesleges levegőt, majd húzza meg a fedelet. Tedd a meleg velúr borító, valamint a használat megkezdése. A gyártási folyamat lesz finom felület nyomok a pecsét, ami nem befolyásolja a használatát, de nem probléma. Meleg víz táska az alkotó folyamat felszívja a port, a levegőt, nem lehet megszüntetni egy kis fekete folt egy normális jelenség, nem tartozik a baj, nem baj, óvatosan!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak