Boltigen RV Édesvízi Nyomásszabályozó, Hi-Flow víznyomás Szabályozó a beállított 40-50 PSI Nyomtávú, 3/4 AJ Ólom-Mentes Réz víznyomás Csökkentő
Megújítva

Boltigen RV Édesvízi Nyomásszabályozó, Hi-Flow víznyomás Szabályozó a beállított 40-50 PSI Nyomtávú, 3/4 AJ Ólom-Mentes Réz víznyomás Csökkentő

HUF 3.00

Rendelhető

{VEZETŐ SZABAD} : A RV víznyomás szabályozó készült tartós C46500 Ólom-Mentes réz ivóvíz rendszer által feldolgozott forró öntés technikáját,minden nyomáscsökkentőt vizsgálják, hogy kevesebb, mint 013% ólmot, hát alapján az NSF ólommentes követelmények 0, 25%,győződjön meg arról, víz biztonsága a család. {BEÁLLÍTOTT NYOMÁS} : Az édesvízi nyomásszabályozó beállítás 40-50 PSZI és nem állítható.Valós idejű monitoring nyomásmérő, könnyebb, hogy ellenőrizze a víznyomást, hogy ellenőrizzék a víz áramlását a károk megelőzése érdekében a cső rendszer. {SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT} : A víznyomás szabályozó célja 3/4" AJ(kerti tömlő menet) 3/4"NPT férfi,alkalmas minden víz források védelme a vízvezeték rendszer a t RV táborozók, utazási pótkocsik,kertek. {VIZET BIZTONSÁGI} : A belépő képernyő szűrő, a RV víznyomás győződjön meg róla, hogy tiszta, biztonságos ivóvíz szűrő által részecskék, por, illetve törmelék ki a tömlőt. {GONDTALAN CS} : Ez az Ólom-Mentes réz nyomáscsökkentő szelep jól megtervezett.100% ellenőrzött őket, mielőtt elhagyta a gyárat, Ha bármilyen kérdése vásárlás során vagy használatára, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az ügyfélszolgálat ad kielégítő választ időben. {VEZETŐ SZABAD} : A RV víznyomás szabályozó készült tartós C46500 Ólom-Mentes réz ivóvíz rendszer által feldolgozott forró öntés technikáját,minden nyomáscsökkentőt vizsgálják, hogy kevesebb, mint 0.13% ólmot, hát alapján az NSF ólommentes követelmények 0, 25%,győződjön meg arról, víz biztonsága a család. {BEÁLLÍTOTT NYOMÁS} : Az édesvízi nyomásszabályozó beállítás 40-50 PSZI és nem állítható.Valós idejű monitoring nyomásmérő, könnyebb, hogy ellenőrizze a víznyomást, hogy ellenőrizzék a víz áramlását a károk megelőzése érdekében a cső rendszer. {SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT} : A víznyomás szabályozó célja 3/4" AJ(kerti tömlő menet) 3/4"NPT férfi,alkalmas minden víz források védelme a vízvezeték rendszer a t RV táborozók, utazási pótkocsik,kertek. {VIZET BIZTONSÁGI} : A belépő képernyő szűrő, a RV víznyomás győződjön meg róla, hogy tiszta, biztonságos ivóvíz szűrő által részecskék, por, illetve törmelék ki a tömlőt.

A javaslat jellemzői

Material:
Lead free brass
Color:
As the picture shows
Size:
As the picture shows
lead content:
less than 0.13% pressure range
Features:
Durable:
Regulator will provide you with tools to adjust the water pressure, your water supply system won't be damaged by the water pressure.
High-Quality:
RV pressure regulator water is made of lead-free brass and equipped with a stainless steel filter to filter large particles.
Lead-Free:
Our water pressure regulator valves are safe & healthy for the whole family.
Warm note:
- Small products, please keep away from children to prevent swallowing:
-Manual measurement, please allow slight errors on size.:
-The colors may exist slight differences due to different screens. :

Vevők, ahogy választanak