Mulatság Ellátási hordtáska Rolling Készlet, Zárható, 2 Zsebbel, Gördülő Tálca, illetve Gyógynövény Daráló (Barna Minta)
Megújítva

Mulatság Ellátási hordtáska Rolling Készlet, Zárható, 2 Zsebbel, Gördülő Tálca, illetve Gyógynövény Daráló (Barna Minta)

HUF 1.33

Rendelhető

[ TELJES ROLLING KIT ] - Rolling tálca, több funkciók, hogy ez a készlet egy komplett megoldás, hogy a dohányzás szüksége vanEz Könnyebb jogosult ujjú, fém hardver, mind csak álmodtam!. [ HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ, első osztályú MINŐSÉG ] - Úgy tervezték, hogy sokáig.Remek minőségű bőr díszítéssel készült, hardver ad egy felső adja át az összes rendelkezésre álló készletek a minőség, tartósság. [ ROLL-ON MEGY! ] - A készlet tartani a gördülő folyamat, tiszta, gyors, lehet, hogy álmodtam, hogy legyen.Eltekintve a rolling legendás ízületek marad szervezett elkerülni a káosz. [ ROLL, MINT EGY LEGENDA ] - eljött Az idő, hogy ajándék magát a közös, hogy álmodtam ezzel a klasszikus rolling készlet.Ez a legendás kit fog kivinni a belső legendás roller roll, mint egy főnök. [ Gondtalan ] - A Mulatság, az a célunk, hogy az ön számára minőségi termékek.Azonban egy ritka esetben, ha ön elégedetlen a termék bármilyen okból, csak tudassa velünk; mi ad egy teljes visszatérítési vagy csere.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak