XFADR Uongfi Fából készült Kézműves DIY Kreatív Személyiség Állat, Dekoráció, Otthon, Nappali Asztali Dekoráció Ajándék (Szín : A8)
Megújítva

XFADR Uongfi Fából készült Kézműves DIY Kreatív Személyiség Állat, Dekoráció, Otthon, Nappali Asztali Dekoráció Ajándék (Szín : A8)

HUF 2.33

Rendelhető

1 Kerek, sima, jó kivitelezés, sima vágás nélkül kezét, világos réteg. Ragyogó színek, élénk képek, hogy egy kis melegség a szívében. A vonalak, lágy, édes, aranyos, közvetlenül üti a szíved. Színt az asztalra, a vizuális értelemben színegyeztetés ad egy meleg, kellemes érzés. Egy jó kis ajándék a szerető, barát, családtag ünnepelni a Valentin Napot, Házavató, Évforduló, Születésnap, Eljegyzés, Esküvő, Karácsony vagy bármilyen más különleges, értékes pillanatot az életedben. Kerek, sima, jó kivitelezés, sima vágás nélkül kezét, világos réteg. Ragyogó színek, élénk képek, hogy egy kis melegség a szívében. A vonalak, lágy, édes, aranyos, közvetlenül üti a szíved. Színt az asztalra, a vizuális értelemben színegyeztetés ad egy meleg, kellemes érzés. Egy jó kis ajándék a szerető, barát, családtag ünnepelni a Valentin Napot, Házavató, Évforduló, Születésnap, Eljegyzés, Esküvő, Karácsony vagy bármilyen más különleges, értékes pillanatot az életedben.Üdvözöljük a boltban, ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba fogunk válaszolni.Név : Kreatív, személyre szabott állat ornaments Material : Basswood Craft : engravingengraving : relief Hanging formában : ornament Style : modern minimalist Applicable jelenet : home Production módszer : tiszta handmade Size : lásd a referencia image Notice : 1. A termék képek minden venni a kedves, de mivel a különbség a felvétel fény, szög, a kijelző kontrasztjának, lehet, hogy egy kis színt különbség, kérjük, legyen óvatos, amikor a képek. A méret a termék által mért kezét, kérjük, ellenőrizze a méretet gondosan vásárlásakor.Mivel a különböző mérési módszerek, mérési eszközök minden egyes ember, lehet, hogy egy kis hiba, mint egy normális jelenség, kérjük, legyen óvatos, ha nem bánod.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak