Elektronikus Mérleg 500g Max Intézkedés Súly Ékszer Mérleg Labor Analitikai Mérleg a 0,01 g Pontossággal(US Plug 100-240V)
Megújítva

Elektronikus Mérleg 500g Max Intézkedés Súly Ékszer Mérleg Labor Analitikai Mérleg a 0,01 g Pontossággal(US Plug 100-240V)

HUF 6849.00

Rendelhető

0,01 g PONTOSSÁGGAL- elektronikus mérleg jellemzők nagy pontosság, a maximális intézkedés súly 500g a 0,01 g pontossággalPRÉMIUM SZERKEZET- A laboratóriumi analitikai mérleg áll a magas stabilitás érzékelők, valamint egy single chip mikroszámítógép.MULTI-FUNKCIONÁLIS EGYENSÚLY- A digitális mérleg a funkciók peeling súly, önálló kijavítása, a memória, a számolás, meg én hibám kijelzőn.EGYSZERŰ kezelhetőség- A laborban analitikai mérleg is gyors, stabil, de könnyű kezelhetőség, valamint a teljes funkciót.Széles KÖRBEN ALKALMAZÁSOK- Alkalmas az ipar, a mezőgazdaság, az iskola, tudományos kutatási egységek gyorsan meghatározza a minőségi, mind mennyiségi, tárgyak. 0,01 g PONTOSSÁGGAL- elektronikus mérleg jellemzők nagy pontosság, a maximális intézkedés súly 500g a 0,01 g pontossággal.PRÉMIUM SZERKEZET- A laboratóriumi analitikai mérleg áll a magas stabilitás érzékelők, valamint egy single chip mikroszámítógép.MULTI-FUNKCIONÁLIS EGYENSÚLY- A digitális mérleg a funkciók peeling súly, önálló kijavítása, a memória, a számolás, meg én hibám kijelzőn.EGYSZERŰ kezelhetőség- A laborban analitikai mérleg is gyors, stabil, de könnyű kezelhetőség, valamint a teljes funkciót.Széles KÖRBEN ALKALMAZÁSOK- Alkalmas az ipar, a mezőgazdaság, az iskola, tudományos kutatási egységek gyorsan meghatározza a minőségi, mind mennyiségi, tárgyak.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Analitikai Mérleg, Anyag : Műanyag, Acél körű Alkalmazás : 0-500g Maximális Intézkedés, Súly : 500g Pontosság : 0,01 g üzemi Hőmérséklet : 5-40 Tápegység : Külső áramforrás, vagy DC 9 V Akkumulátor (Elem Nem Tartozék) Plug Típus : US Plug 100-240 V Csomag Lista : 1 x Felhasználói Kézikönyv 1 x Power Line 1 x 200g Súly 1 x Egyenleg (Elem Nem Tartozék) 1 x 1-es Tálca Beállítása x a Műanyag Fedelet (6db) Megjegyzés : 1. A minőség az anyag nem haladhatja meg a mérési tartományban. Ha a mérés nem pontos, használja a standard súly, hogy kalibrálja a mérleg. Ha kell, hogy az egyensúly mérés, kérjük, forgassa el az óramutató járásával megegyező irányban az első.Ne húzd fel közvetlenül károsodásának elkerülése érdekében az érzékelő.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Analytical Balance
Material:
Plastic, Steel
Range of Application:
0-500g
Maximum Measure Weight:
500g
Accuracy:
0.01g
Working Temperature:
5-40
Power Supply:
External Power Source or DC 9V Battery (Battery Not Included)
Plug Type:
US Plug 100-240V
Package List:
1 x User Manual:
1 x Power Line:
1 x 200g Weight:
1 x Balance (Battery Not Included):
1 x Tray:
1 Set x Plastic Cover (6pcs):
Note:
1. The quality of the substance shall not exceed the weighing range.:
2. If the weighing is not accurate, use a standard weight to calibrate the balance.:
3. If you need to take the balance weighing, please rotate it in clockwise first. Do not pull it up directly to avoid damaging the sensor. :

Vevők, ahogy választanak