KLHHG 10db Felnőtt Ruha Fogas Állvány Műanyag Kijelző Fogasok Széles Váll Csúszásmentes Ruha Lóg Diák Kabátok Fogas Szervező (Szín : C)
Megújítva

KLHHG 10db Felnőtt Ruha Fogas Állvány Műanyag Kijelző Fogasok Széles Váll Csúszásmentes Ruha Lóg Diák Kabátok Fogas Szervező (Szín : C)

HUF 2.00

Rendelhető

360° - ban forgatható kampó, erős, teherbíró,erős, keménység, kopásállóság, hajlítás ellenállásA széles váll varrat nélküli design nem engedheti meg magának egy táskát.Csúszásmentes, ruha lóg, nem esik le könnyen.Szélesedő, majd megvastagodása design, multi-funkciós használata.Száraz, nedves fogasok, multi-szín választható.Ellenáll a napozás, nem korában könnyen, pedig nem fakul.Tétel Leírás : Szín : Mint a képen show Material : Plastic Size : 41*20cm Color : Rózsaszín,Kék,Elefántcsont, Fehér,Lila,Zöld,Khaki Package tartalmazza : 10db/sok hangers Features : 1.360°forgatható kampó, erős, teherbíró,erős, keménység, kopásállóság, hajlítás resistance2. A széles váll varrat nélküli design nem engedheti meg magának egy táskát.Csúszásmentes, ruha lóg, nem fog leesni easily3. Szélesedő, majd megvastagodása design, multi-funkcionális use4. Száraz, nedves fogasok, színes optional5. Ellenáll a napozás, nem korában könnyen, pedig nem fakul.Figyelem : Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kézi mérés lesz eltérés az 1-3 CMThe igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség, amikor a fotózás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak