Zhushan Új Típusú 20DB Flex Fejét Racsnis Villáskulcs Készlet, Metrikus Forgatható villáskulccsal Cserélhető Változó Átmérőjű Fej (8mm-19mm)
Megújítva

Zhushan Új Típusú 20DB Flex Fejét Racsnis Villáskulcs Készlet, Metrikus Forgatható villáskulccsal Cserélhető Változó Átmérőjű Fej (8mm-19mm)

HUF 3.00

Rendelhető

Simán billenő 180 fok, a fej tartani bármely szögű, csúsztassa rá kötőelemekSzabadon mozog minden stroke, amely lehetővé teszi a kulcsot, hogy a eligazodni akadályok mentén a hinta utat.A 72 fogú racsni fogaskerekek csak egy 5-fokú dolgozik hinta ív. 【Magas Minőségű】Új Típusú Kombinált Csavarkulcs Készlet (20 db) Kovácsolt magas minőségű króm-vanádium-acél anyag tükör lengyel kezelés a felszínen,rendkívüli tartósság, hosszú élettartamú korrózió ellenálló erejét. 【Ötletes Design】Flex-fej ratcheting villáskulccsal elfogadása pontos 72 fogú racsni fogaskerekek, Dugókulcs Készletek Funkció Gyors Kiadás, simán billenő 180 fok, a fej tartani bármely szögű, csúsztassa rá kötőelemek,, amely könnyebb, több munkaerő-megtakarítás, mint a többi cuccom. 【Hatékony Munka Hatékonyságát】A rugalmas fej lehetővé teszi, hogy a kezemben megkerülni az akadályokat a tetszőleges szögben, ideális a szűk hely tervez.A plusz pontos ratcheting a kulcs gyorsabban használható a szűk, mint egy standard csavarkulcsot, mert lehetővé teszi, hogy folyamatosan részt a bolt közben húzzuk szorosra. 【Széles körben Alkalmazást】A közúti javítások piszmog az autót, vagy motort , alkalmas ipari, autóipari alkalmazások.A beállított includes Metric méretek : 8,10,12,13,14,17,19 mm-es Villáskulcs Fej.Csavarhúzó bit : PH1,PH2,PZ1,PZ2,4,5.5,T15,T20,T25,T30. 【Könnyen tárolható】Villáskulcs készlet díszdobozban érkezik a könnyű szervezet, kényelmes tárolás eszköz előírások jelölt mellett a helye.Ez azt jelenti, hogy ha az eszköz elvész, nem csak a helyét egyértelműen látható, de gyorsan azonosítani az eszköz benne van .Kínálunk 12 hónap pénzvisszafizetési garancia. 【Magas Minőségű】Új Típusú Kombinált Csavarkulcs Készlet (20 db) Kovácsolt magas minőségű króm-vanádium-acél anyag tükör lengyel kezelés a felszínen,rendkívüli tartósság, hosszú élettartamú korrózió ellenálló erejét. 【Ötletes Design】Flex-fej ratcheting villáskulccsal elfogadása pontos 72 fogú racsni fogaskerekek, Dugókulcs Készletek Funkció Gyors Kiadás, simán billenő 180 fok, a fej tartani bármely szögű, csúsztassa rá kötőelemek,, amely könnyebb, több munkaerő-megtakarítás, mint a többi cuccom.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak