Jutqut Kék Alapítvány, Alapítvány Keverés Pigment, Sima, Könnyű Folyékony Alapítvány, Könnyen elvegyül a Alapítvány, Meleg, Hideg, 0.67 oz (Kék)
Megújítva

Jutqut Kék Alapítvány, Alapítvány Keverés Pigment, Sima, Könnyű Folyékony Alapítvány, Könnyen elvegyül a Alapítvány, Meleg, Hideg, 0.67 oz (Kék)

HUF 719.10

Rendelhető

01# Keverési sötét alapítvány a világosabb szín 02# Keverék meleg alapítvány a király. 03# Keverék rózsaszín alapítvány sárga. 04# Keverék király alapítvány, hogy meleg. 【Alapítvány Mixer】Könnyen létre a kívánt alapítvány szín az Alapítvány Mixer rendelkezésre 4 színek : fehér, kék, sárga, narancssárga.Tökéletesen kevert alapítványunk keverés pigmentek a meglévő alapítvány elérni egy természetes megjelenés. 【Alapítvány színkorrekció】A kék Alapítvány színkorrekció pigment erősen pigmentált tud megfelelő extra szín rendszeresen, csak kell egy kis összeg, hogy beleolvadjon az alapítvány, így tökéletes alapítványok, hogy túl meleg a bőr tónusát. 【Könnyű, Sima】alapítványunk készült professzionális kozmetikai anyagok, valamint könnyű, sima, amely egy gyengéd érintés, ami alkalmas minden bőrtípusra.A könnyen keverék képlet, hidratáló összetevők, csökkenti a terheket, az erős sminket, miközben még mindig ad az ideális lefedettség. 【Könnyen Használható】A termék használata egyszerű, a dropper-alakú fúvóka tervezés, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a mennyiségű pigment hozzá az alapítvány.Hozzáadás a szín fokozatosan, hogy ne használjon túl sok. 【Ügyfélszolgálat】gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink, valamint elkötelezett az ön számára kellemes élményem.Mindegy, hogy smink kezdő vagy profi, az Alapítvány Mixer Szín Korrekció pigmentek segít, hogy hozzon létre egy természetes megjelenés.Ha bármilyen kérdés van, kérjük, tetszik jönni, hogy minket bármikor.Mi lesz az ön számára a legjobb megoldás, hogy 24 órán belül.Megjegyzés : az Alapítvány pigmentek csak változtatni a színét az alapítvány, sem a funkciót!.Lehet kevert folyadék alapvető, mint például : folyékony alapozó, színezett fényvédő, folyékony bb krém, folyékony korrektor, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak