RENSLAT 3D-s Telefon Képernyő Nagyító Térhatású Film Videó Összecsukható Asztal 8 Inch Tartó Összecsukható Felerősítve Mobiltelefon
Megújítva

RENSLAT 3D-s Telefon Képernyő Nagyító Térhatású Film Videó Összecsukható Asztal 8 Inch Tartó Összecsukható Felerősítve Mobiltelefon

HUF 2.33

Rendelhető

A képernyő kibővített 2-4 alkalommal, hogy a dolgok világosabbá, valamint csökkenti a szem fáradásátNagyon alkalmas, mert nézem a nagy felbontású filmeket, vagy olvasni, ez az egyszerű készülék nagyon alkalmas a filmeket, illetve nagyítás a mobil telefonok.Ha egy mobil, telefon, hogy olvasni egy könyvet, akkor is használni kell nagyítani a szöveget úgy, hogy a szemed nem lesz ideges, hogy olvassa el a kis szöveget.Ha ez az ideális vonat, repülő, utazás, meg lehet nézni, a kedvenc filmem.Összecsukható állvány, ultra-vékony kivitel, könnyen szállítható, ez a készülék kiválóan alkalmas a látássérült, valamint az idősek használni, nem olvas újságot, majd varrjuk össze otthon.A képernyő kibővített 2-4 alkalommal, hogy a dolgok világosabbá, valamint csökkenti a szem fáradását.Nagyon alkalmas, mert nézem a nagy felbontású filmeket, vagy olvasni, ez az egyszerű készülék nagyon alkalmas a filmeket, illetve nagyítás a mobil telefonok.Ha egy mobil, telefon, hogy olvasni egy könyvet, akkor is használni kell nagyítani a szöveget úgy, hogy a szemed nem lesz ideges, hogy olvassa el a kis szöveget.Ha ez az ideális vonat, repülő, utazás, meg lehet nézni, a kedvenc filmem.Összecsukható állvány, ultra-vékony kivitel, könnyen szállítható, ez a készülék kiválóan alkalmas a látássérült, valamint az idősek használni, nem olvas újságot, majd varrjuk össze otthon.leírás : Bőr telefon képernyő nagyító.A színház a tenyerében, valamint a 3 D-s mobiltelefon-video zoom védi a szemét.specifikáció : Anyag : bőr + akril lens Size : 19.8 inches Weight : 105 grams Magnification : 2-4 times Applicable modellek : 8 inches Applicable forgatókönyv : desktop Package Tartalmazza : 1*Mobil telefon amplifiernotes : 1. Mi biztosítja a tiszta képeket biztosít mért értékek, amennyire csak lehetséges.Kérjük, ellenőrizze, amennyire csak lehetséges, hogy győződjön meg arról, hogy a napirendi pont, ami kell. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 0,5-1 hüvelyk különbség. A különböző számítógép-képernyők, a tényleges színek kissé eltérhetnek a listából kép.Köszönöm a megértését.

A javaslat jellemzői

Material:
leather + acrylic lens
Size:
19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches
Weight:
105 grams
Magnification:
2-4 times
Applicable models:
8 inches
Applicable scenarios:
desktop
Package Included:
1*Mobile phone amplifier:
notes:
1. We provide clear pictures and provide measured values ​​as much as possible. Please check as much as possible to make sure that the item is what you need.:
2. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch=2.54cm):
3. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the list picture. Thank you for your understanding.:
thank you for understanding. :

Vevők, ahogy választanak