Ál Mink Szempilla Extensions 0,03 mm Vastagság C-Curl 8 mm-es Egyedi Selyem Szempilla Kiterjesztéseket a Szakmai Szalon Használatra
Megújítva

Ál Mink Szempilla Extensions 0,03 mm Vastagság C-Curl 8 mm-es Egyedi Selyem Szempilla Kiterjesztéseket a Szakmai Szalon Használatra

HUF 0.67

Rendelhető

A szempillák biztonságban vannak, nem kell aggódnia, hogy minőségi problémák 【 Prémium Minőségű Anyagok 】100% - ban kézzel készített, anyagok vagy a matt fekete PBT rost, szuper puha fény, úgy tűnik, hogy a természetes szempillák.Nem számít, ha egy szakmai lash művész vagy kezdő, akkor létrehozhat egy természetes eredményt a szempillák!
. 【 Ezüst Fólia Vissza 】Lash csík ezüst fólia vissza, könnyebb, hogy vegye le az alsó doboz, valamint lash párna, nincs maradék ragasztó.Fólia vissza szalagok erősebb, nem deformálódik, illetve könnyen törnek. 【 Stabil Curl 】14 éves tapasztalattal rendelkezik a szempilla-ipar, így tudunk adni egyes rost legjobb curl a legjobb hőmérséklet, így a szempillák tartani kiváló curl 2-3 hónap a természetes szempillák alkalmazás után. 【 Görcs-Ingyenes & Szermaradvány-Mentes 】Korszerűsített, egyedi folyamat gyökere lash csík, minden szempilla szorosan, majd egyenletesen elrendezett a csík, de Görcs-Ingyenes, nincs maradék ragasztó után vegye fel a szempillák a csík. 【 Előírások 】Vastagsága 0,03 mm, 0,05 mm-es, 0. Vegyes hosszúságú 8-14 mm, Egyetlen hossza 8 mm-15 mm-es, 12 sor minden egyes doboz, több messzire, hamarosan jön. 100% - ban kézzel készített, anyagok vagy a matt fekete rost, szuper puha fény, úgy tűnik, hogy a természetes szempillák.Lash csík ezüst fólia vissza, könnyebb, hogy vegye le az alsó doboz, valamint lash párna, nincs maradék ragasztó.Fólia vissza szalagok erősebb, nem deformálódik, illetve könnyen törnek.
Tudjuk, hogy minden egyes szál legjobb curl a legjobb hőmérséklet, így a szempillák tartani kiváló göndör hosszú idő.Korszerűsített, egyedi folyamat gyökere lash csík, minden szempilla szorosan, majd egyenletesen elrendezett a csík.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak