BASN Bmaster Tripla Vezetők Ear Monitor Fejhallgató Két Levehető Kábel Illeszkedik a Fül Alkalmas Audio Mérnök, Zenész (Fekete)
Megújítva

BASN Bmaster Tripla Vezetők Ear Monitor Fejhallgató Két Levehető Kábel Illeszkedik a Fül Alkalmas Audio Mérnök, Zenész (Fekete)

HUF 8189.10

Rendelhető

【Jó hangszigetelés】Ez a hang izoláció, a fül monitor fejhallgató, megakadályozhatja, hogy a külső zaj zavarja a zenehallgatás élményét, illetve fenntartani a részlet alacsony hangerő figyel 【Hi Fi Sztereó Hang】Ez az in-ear fülhallgató, fejhallgató monitor tele van alacsony frekvenciákat, valamint gazdag részletek; Hang jellemzők kiegyensúlyozott, következetes, le-fel, jó bass hatás, világos, rövid, de szép magas. 【Kényelmes fülhorgot a kábel teszi fülhallgató maradjon hely tökéletesen az élő színpadon segítségével. 【Levehető Kábel Design】A iem a MMCX csatlakozó design lehet forgatni 360 fokban, a kényelmes illeszkedést, amikor rajta, ami lehetővé teszi a könnyű mmcx kábel csere, vagy testreszabási a fülhallgató. 【12 Hónapos Csere】Bmaster a fül monitorok kap egy 1 év garancia a vásárlás napjától, ha bármely termék probléma, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval első; mi van a hivatalos engedélye BASN, minden termék eredeti. 1 × Pár Bmaster Fülhallgató. 3 × Memory Foam Eartips (S/M/L). 6 x Szilikon Eartips (S/M/L). 1 x Állítható Beépített Mikrofon Kábel. 1 x OFC Ezüst bevonatú Kábel. 2 x gubancmentes Tépőzár.35 mm-es Csatlakozó. 1 x Utasításokat. 1 x Tisztító Eszköz. 1* Pár In-ear Fülhallgató. 1* Pár In-ear Fülhallgató.Ezek a tiszta tripla vezetők szakmai fül monitorok zaj elkülönítése, valamint optimalizált mély basszus.A BASN Bmaster vagy in-ear monitor a gyártási minőség, funkciók használhatók a színpadon, bár ők is használható, mint a mindennapi viselet.Még ha nem zenész, ezek lenne vonzó, hogy bárki, aki szeretne egy szilárd zaj leválasztó készlet in-ear fülhallgató.Műszaki adatok : .BASN először 2009-ben a Louis Lee Kaliforniában.A cég nevének jelentése "egy Őszinte Újonc", valamint a kifejezést úgy, hogy Louis is emlékeztetni magát, hogy ne felejtse el az eredeti szándék az, hogy egy őszinte fejhallgató gyártó, annak ellenére, hogy új iparág.BASN azzal büszkélkedik, nem csak, hogy remek termékek, de hogy nagy divat elemek is köszönhető, hogy a világos színek, valamint levehető/cserélhető alkatrészek.Akkor keverheted más kábel, fülhallgató, hogy hozzon létre a pontos eredményt elérni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak