HNHYGETE Samsung A53 5G az Esetben, Galaxy A53 5G az Esetben, a HD kijelző Védő fólia, 360° - Os Katonai Forgatható Állvány (nagy teherbírású)
Megújítva

HNHYGETE Samsung A53 5G az Esetben, Galaxy A53 5G az Esetben, a HD kijelző Védő fólia, 360° - Os Katonai Forgatható Állvány (nagy teherbírású)

HUF 881.10

Rendelhető

1 Kompatibilis : Samsung Galaxy A53 5 G. Samsung Galaxy A53 5 G Esetben, Erős, vonzó, könnyen telepíthető, praktikus ujj gyűrű. Samsung A53 5 G az Esetben Van Beépített állvány ad a kényelem videók, filmek a kihangosító a kívánt kényelem, stabilitás. A Galaxy A53 5 G az Esetben a szép, jól illeszkedik.Kényelmes, hogy megragad. A termék 150 nap garancia.Ha bármilyen kérdése van, vagy bármit érzel, elégedetlen, kérjük, bátran forduljon hozzánk E-mailben.Esetekben a Samsung Galaxy A53 5 G.Samsung Galaxy A53 5 G az Esetben. Samsung Galaxy A53 5 G Esetben Magas Minőségű Anyag, PC shell (megerősítés) TPU belső borító (sokk abszorpciós) hibrid merevlemez-dupla védelem, hatékonyan csökkenti a kárt, ha a telefon esik,puha lökhárító segít elnyelni a sokk kombinálva egy anti-slip befejezni, hogy biztonságos. Ha a telefon esett, a Samsung A53 5 G az Esetben is teljes védelmet minden sarkából a telefon, így csökkentve a kockázatot a képernyő repedés, karmol. Galaxy A53 5 G az esetben A hátsó konzol nedvszívó, akkor használja vezetés közben, ami nagyon kényelmes.Kettős Réteg Kialakítása, Dupla Védelem.Samsung Galaxy A53 5 G az esetben kombinált TPU gumírozott belső ügy, nehéz PC külső héj takarja, ez a Samsung Galaxy A53 5 G az esetben nyújt teljes védelmet nyújt a telefon. Megerősített Sarok Védelem.Rugalmas TPU lökhárító légrugó technológia a rezgéscsillapító, ez a Galaxy A53 5 G az esetben biztosítja a jobb lengéscsillapító, anti-karcolás, valamint anti-ujjlenyomat védelem. Képernyőn pedig a Kamera Védelmére.Extra felvetett ajkak nyújt szuper védelem csepp, a képernyő biztonságos, Samsung Galaxy A53 5 G az Esetben merül fel, szélek, a hozzáadott képernyőt, a kamera védelmére. Több Tapadás, Kevésbé Csúszik.Puha TPU lökhárító segít elnyelni a sokk, ez a Samsung Galaxy A53 5 G az esetben jobb védelmet nyújt a telefon ütésektől cseppek. Pontos Kivágások, Tapintható Gombok.Ez a Samsung Galaxy A53 5 G az esetben a puha, érzékeny gombot fedezze alkalmas mobiltelefon gombok pontosan meg zökkenőmentesen, amely továbbra is teljes a tapintható visszajelzés.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak