Dukal Manikűr Botok 4.5. Csomag 144 Kutikula Dílerek számára, Manikűr, Pedikűr. Bambusz Rúd. Hatékony, Könnyen Használható.
Megújítva

Dukal Manikűr Botok 4.5. Csomag 144 Kutikula Dílerek számára, Manikűr, Pedikűr. Bambusz Rúd. Hatékony, Könnyen Használható.

HUF 3.33

Rendelhető

BAMBUSZ MANIKŰR BOTOK : Ezek az eldobható pedikűr fa rudakat használnak, hogy állítsa vissza körömágyat, tiszta alatt a köröm szabad széleBőrfeltoló-eltávolító kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságban legyen a körme alatt szedhető.egy hegyes vége egy kúpos vége.Gyere dobozok kényelmét. 144 botok per doboz.Méret minden bot : 4" 1/2. SZALON EREDMÉNYEK OTTHON : Fa botok manikűr lehetővé teszi, hogy elérjék szalon eredmények otthon vagy útközben.Fából készült köröm rúd ideális a természetes köröm érdekel.Is rendszeresen használják az emberek, akik egyszerűen szeretnénk tartani a körmök néz ki, mint tisztán, amennyire csak lehetséges.Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy ezeket a pedikűr botok, bárhová is mész.Az EGYIK VÉGE HEGYES & EGY KÚPOS VÉGE : Fa bottal kutikula tolóhajó két oldalas design, ami ideálissá teszi őket a köröm, valamint köröm érdekel.Használja kúpos végét roll vissza a körömágyat, illetve eltávolítani az elhalt bőrt.Hegyes vége segít eltávolítani a körömlakkot foltok vagy tiszta alatt a köröm szabad széle.BIZTONSÁGOS KÖRMÖK : kétoldalas manikűr botok biztonságban vannak a körmei még elég erős.Fa kutikula botok óvatosan húzd le a különbséget pedig ideális otthon vagy a szalon használatra.Lehet, lezárja a végét, egy bot, vatta, hogy ne sérüljön meg a körömágy, valamint a gyökér a köröm.ALKALMAZÁS : Tompítsa a köröm alkalmazásával testápoló olajat vagy krémet.Áztassa az ujjait, a meleg víz, törölköző száraz.Használja a kör szélén a bőrfeltoló, hogy nyomja meg a lágy hártya a felszínről a köröm.A lapos, kompakt kialakítás teszi őket kényelmes, hogy az egyik az a táska, az autó, a hálószoba, illetve az utazáshoz.Kutikula Tolóhajó 4 1/2" Kétoldalas Kutikula Eszközök Termék részletek : az Egyik Vége Hegyes, valamint Egy Kúpos Vége Mérete minden bot : 4 1/2 hüvelyk Mennyiség : 144 db Csomagolt : 144 botok per doboz A köröm bot természetes fából.A felülete sima, nem mérgező, nem károsítja a bőrt.Magas minőségű kutikula eszközök megfelelő köröm, valamint köröm érdekel.Kényelmes, könnyen kezelhető.Ezek a fa rudakat használnak, hogy állítsa vissza körömágyat, tiszta alatt a köröm szabad széle.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak