20W Okos Nimh Akkumulátor Töltő, Akkumulátor Töltő 6V 7.2 V 8.4 V 9,6 V NiMH NiCd Cella Csomag AC 110240V
Megújítva

20W Okos Nimh Akkumulátor Töltő, Akkumulátor Töltő 6V 7.2 V 8.4 V 9,6 V NiMH NiCd Cella Csomag AC 110240V

HUF 1348.20

Rendelhető

VEZETTE : Ez az intelligens akkumulátor töltő LED indikátor, amely képes megjeleníteni az akkumulátor töltési állapotot, ami kényelmes, hogy ügyeljen az adatokművelet : Ha egy beépített belső áramkör észlel az akkumulátor teljes mértékben feltöltődött, a töltő automatikusan leáll a töltés műveletek.ABS héj : A töltő shell készült ABS anyagból.Jó keménység, kopásállóság, valamint az öregedés ellenálló, így biztonságosan használható.Felhasználás : Ez a töltő alkalmas 6 V, 7.4 V, A 9,6 V-os NIMH vagy NICD akkumulátorok, hogy megfeleljen a különböző dolgozni kell.Akkumulátor töltő : Általános intelligens akkumulátor töltő, amelynek feladata, mint egy akkumulátor alapján az automatikus feszültség érzékelés.Nagyon alkalmas a kezdők számára is egyszerűen használható.Specifikáció : Elem Típus : Akkumulátor Charger Model : A3 Material : ABSUses : Használt 6 V, 7.4 V, A 9,6 V-os Ni MH akkumulátor, valamint az elektromos készülékek ugyanazzal a kimeneti feszültség, illetve áram.Alapvető Paraméterek : Bemeneti Feszültség : 110-240 VACCharging Aktuális : 2 ACharging Teljesítmény : 20 WPackage Lista : 1 x Charger1 x Plug1 x Felhasználói Manual Note : 1. Fordított az akkumulátor feltöltése nem engedélyezett, az akkumulátort ki kell csatlakoztatni szerint a polaritás, nem fordítva. Nem szabad, hogy zárja rövidre a töltőt vagy akkumulátort, különben nem okoz maradandó károsodást. Ha az akkumulátort nem szokványos körülmények, mint például a zaj, a magas hőmérséklet, a folyadék szivárgás, stb. kérlek, hagyd abba a töltés azonnal.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Battery Charger
Model:
A3
Material:
ABS
Uses:
Used for 6V, 7.2V, 8.4V, 9.6V NiMH battery pack, and electrical appliances with the same output voltage and current.
Basic Parameters:
Input Voltage:
110-240VAC
Charging Current:
2A
Charging Power:
20W
Package List:
1 x Charger:
1 x Plug:
1 x User Manual:
Note:
1. Reverse charging of the battery is not allowed, the battery should be connected according to the polarity, not reversed.:
2. It is not allowed to short circuit the charger or battery, otherwise it will cause permanent damage.:
3. If the battery has abnormal conditions such as noise, high temperature, liquid leakage, etc., please stop charging immediately.:

Vevők, ahogy választanak