Walker Táska - Vízálló Tok Kosár, 6 Zsebbel, rohadt szarral, Összecsukható Walker, kerekes Székek,Bariatric Járók (Virág)
Megújítva

Walker Táska - Vízálló Tok Kosár, 6 Zsebbel, rohadt szarral, Összecsukható Walker, kerekes Székek,Bariatric Járók (Virág)

HUF 3.33

Rendelhető

【Búcsút zsúfolt elemek】 : A walker táska 6 zsebbel, valamint a zsebek csak a megfelelő méret szétválasztani, hogy ön hogyan használja a táskátA tágas belső tér tud tartani egy táskát, ruhát, vagy a szükséges orvosi ellátás. 5 praktikus külső zseb egyszerű hozzáférést biztosít hétköznapi tárgyak, mint például a kis nasit, szemüveg, elektronikus eszközök, valamint több. 【Szabad kezet fogjon, s táska】 : biztonságos cipzáras bezárása Könnyen lehet tartani essentials viszont a nagy belső rekesz.Rögzítés ezt a táskát a walker segít szabad kezet támogatás kényelmesebb. 【Biztonságosan rögzíthető 7 rögzítő hurok】 : 7 megerősített hurkok tulajdonít a walker táskát, hogy a walker biztonságosan, könnyen rögzíthető bármilyen walker. 【Vízálló, Könnyű】 : Épített tartós,könnyű anyag,vízhatlan nylon tovább tartalom biztonságos, száraz.A tartós, nylon anyag mosható gép nagyobb kényelem érdekében. 【A Garancia】 : 30 Nap garancia a feltétel nélküli visszatérítés.Rendelje meg most kétségek nélkül.Kérjük, az intézkedés a méret a walker vásárlás előtt, majd tekintse meg a termék méretét, hogy ha ez megfelelő.Biztonságosan napi essentials kéznél a lenpestia walker táska.Design barátságos, Alkalmas a legtöbb járkálók, szabad a kezét, erős & könnyű, mosható gép.Lenpestia walker táska elegáns választás a szervező, illetve a napi gazdaság alapvető elemek a kényelmes kettős célra, akkor több elem belsejében, mint olvasó szemüveg, könyv, toll, újság, Ipad, nagy víz, üveg stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak