4DB 18/19/20 Hüvelyk Autó Felni Gyűrű Protector Autó Felni Védő Szalag Minden Modellek Automatikus Tartozékok (Szín : 18 hüvelyk Fehér)
Megújítva

4DB 18/19/20 Hüvelyk Autó Felni Gyűrű Protector Autó Felni Védő Szalag Minden Modellek Automatikus Tartozékok (Szín : 18 hüvelyk Fehér)

HUF 2457.00

Rendelhető

?Megjegyzés : Milyen autó modell szüksége lehet e-mailben nekünk ?Célja, hogy megvédje az autó felni kisebb felszíni viselni. ?Ez a kiváló minőségű gumi, ami kopásálló, tartós. ?Ez a termék műanyagból készült, amely a jellemzők magas kopásállóság, illetve ütközési ellenállás.A telepítés előtt, tompítsa forró vízzel, hogy könnyebb telepíteni. ?A lágy, nem károsítja a felületet a kocsit.Rugalmas, könnyen telepíthető a sarkokban, illetve a nehezen hozzáférhető helyeken.Lehet használni, mint egy dekoratív szalag, hogy az autó hűvösebb, valamint több egyedi.Van egy erős gél a hátán, hogy nem esik le könnyen. ?Megjegyzés : Milyen autó modell szüksége lehet e-mailben nekünk. ?Célja, hogy megvédje az autó felni kisebb felszíni viselni. ?Ez a kiváló minőségű gumi, ami kopásálló, tartós. ?Ez a termék műanyagból készült, amely a jellemzők magas kopásállóság, illetve ütközési ellenállás.A telepítés előtt, tompítsa forró vízzel, hogy könnyebb telepíteni. ?A lágy, nem károsítja a felületet a kocsit.Rugalmas, könnyen telepíthető a sarkokban, illetve a nehezen hozzáférhető helyeken.Lehet használni, mint egy dekoratív szalag, hogy az autó hűvösebb, valamint több egyedi.Van egy erős gél a hátán, hogy nem esik le könnyen.Specifikáció : Anyag : Rubber Diameter : 18/19/20 hüvelyk (Kérjük, válassza ki a megfelelő méret szerint a felni mérete.) Szín : piros, kék, fekete, white Package tartalma : 4db x autó felni protector Note : 1. Mivel a különbségeket, a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk, hogy a stílus ugyanaz, mint látható a képeken. Mivel a különböző kézi mérés mérési módszerek, kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés.Köszönöm!Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi lesz a válasz, hogy az 1-12 óra!.

A javaslat jellemzői

Material:
Rubber
Diameter:
18/19/20 inches (Please select the appropriate size according to the rim size.)
Color:
red, blue, black, white
Package includes:
4pcs x car rim protector:
Note:
1. Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the pictures.:
2. Due to the different manual measurement and measurement methods, please allow 1-3cm deviation. Thank you!:
If you have any questions about our products, you can contact us at any time, we will reply you in 1-12 hours! :

Vevők, ahogy választanak