N/5-60Kg Állítható Nehéz Megfogó Fitness Kézzel Fejt Markolat Csukló Képzés Növeli Erejét Tavaszi Ujját Csipet Carpalis Bővítő
Megújítva

N/5-60Kg Állítható Nehéz Megfogó Fitness Kézzel Fejt Markolat Csukló Képzés Növeli Erejét Tavaszi Ujját Csipet Carpalis Bővítő

HUF 1.00

Rendelhető

TPR nyél csúszásmentes borító, kényelmes, csúszásmentes, s nem fáj a kezemMerész alufelni tavasz, tartós deformáció nélkül/csend/rozsda.Szabadon állítsa be a fényerőt, 5~60kg könnyű nehéz.Állítható, szabadon szerint az erőt a logó a forgatása, amely alkalmas a különböző embercsoportok.Ez egy jó választás az otthoni, irodai, illetve fitness.A tervezés illeszkedik a görbe, a kéz illetve enyhíti a fáradtság, a stressz.Specifikáció : 5-60kg Weight : 160g Material : PP környezetvédelmi műanyag, alufelni spring Function : gyakorlat kéz, ujj strength TPR fogantyú csúszásmentes borító, kényelmes, csúszásmentes, s nem fáj a kezem.Merész alufelni tavasz, tartós deformáció nélkül/csend/rozsda.Szabadon állítsa be a fényerőt, 5~60kg könnyű nehéz.Állítható, szabadon szerint az erőt a logó a forgatása, amely alkalmas a különböző embercsoportok.Ez egy jó választás az otthoni, irodai, illetve fitness.A tervezés illeszkedik a görbe, a kéz illetve enyhíti a fáradtság, a stressz.Csomagolás : 1x szorítóerőt device Note : 1. Mért kézzel, lehet, hogy tolerancia, 1-2 cm. Mivel a monitorok nem kalibrált ugyanaz, a tényleges színe a tételek is kissé más a kép.Remélem, megérted.Sport & Szabadban / Gyakorlat & Fitness / Erőgépek / Erő Képzés Eszközök / Markolat Strengtheners.

A javaslat jellemzői

5-60kg:
Weight:
160g
Material:
PP environmental protection plastic, alloy spring
Function:
exercise hand, finger strength
TPR handle non-slip cover, comfortable, non-slip and not hurting your hands.:
Bold alloy spring, durable without deformation/silence/rust.:
Freely adjust the intensity, 5~60kg from easy to difficult.:
It can be adjusted freely according to the strength of the logo on the rotation, which is suitable for different groups of people. It is a good choice for home, office, and fitness.:
The design fits the curve of the hand and relieves your fatigue stress.:
Packing:
1x Grip strength device
Note:
1. Measured manually, there may be a tolerance of 1-2cm.:
2. Since the monitors are not calibrated the same, the actual color of the items may be slightly different from that in the picture. Hope you can understand.:
Sports & Outdoors / Exercise & Fitness / Strength Training Equipment / Strength Training Devices / Grip Strengtheners :

Vevők, ahogy választanak