LIXFDJ 10 Db Lapos, Rugalmas gumiszalag Szabadtéri Csúzli Csere Zenekar a Fa Csúzli Katapult Kúpos Vadászat Zenekarok//28 (Szín : Sárga)
Megújítva

LIXFDJ 10 Db Lapos, Rugalmas gumiszalag Szabadtéri Csúzli Csere Zenekar a Fa Csúzli Katapult Kúpos Vadászat Zenekarok//28 (Szín : Sárga)

HUF 1.33

Rendelhető

10 Db lapos, rugalmas gumiszalag a fa csúzli thai katapult kúpos vadászat zenekarokA jó minőségű 100% - os elégedettség garantált.Ez egy nagy csere a fa Csúzli / Katapult.Anyaga : lapos, rugalmas gumi + PU bőr lőszer tok a wooder csúzli.A termékek helyezkednek el, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű termékeket kell, hogy a tervezés lehetséges.Egyszerű, elegáns, kényelmes, hasznos.Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben az egyéb követelményeket a vásárláskor. Kérjük, emlékezni kell, hogy a színes sávok, papír lesz, Narancs, sárga, zöld vagy mások.De ne aggódj, a teljesítmény, a kettő ugyanaz. Válassza superior latex által kezelt, fejlett technológia, tökéletes kézi mesterségek, tartós use3. Megfontoltan nehéz, erős húzza gumiszalag kínálnak kiváló kezdeti sebessége, valamint nagy power4. Az egész gumi, ugyanazokat hosszú csövet ugyanaz az anyag, mind a gyártási folyamatot, hogy fenntartsák az egyensúlyt, míg shooting5. Bonyolult accessaries a slingshots vagy katapult felhasználók számára minden korban a gyermekek adults Shot tok csatolt,Csere Slingsway Hatalom Band Portability : kicsi, könnyű, így hozta, hogy kültéri, könnyen, kényelmesen.Erős gumi cső funkciók tartós bőr lőszert lőtt pouch Attention : a Gyermekek kell használni, felnőttek felügyelete mellett.Felhívjuk a figyelmet, hogy biztonsági.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak