LWBTOSEE Köröm Ombre Ecset Szett - Gradiens Színes Strasszos Kristály Toll UV Gél lengyel Festmény Eszköz. Ideális a Köröm.
Megújítva

LWBTOSEE Köröm Ombre Ecset Szett - Gradiens Színes Strasszos Kristály Toll UV Gél lengyel Festmény Eszköz. Ideális a Köröm.

HUF 881.10

Rendelhető

【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】Kialakított, magas színvonalú rostok, hogy nem deformálódik, vagy rozsdásodik idővel ez bélés köröm ecsettel készült, hogy a múltErős ragasztó biztosítja a szálak, hogy a fém csövek, egy kefét, hogy nem fészerben a használat során. 【SOKOLDALÚ HASZNÁLAT】Tapasztalat, a kényelmet, az elegáns, praktikus köröm ecset, tökéletes létrehozása gyönyörű gél lengyel köröm, rajz vonalak, a festészet, a bonyolult virágos minta tervez a körmök.Ideális mind otthoni, illetve professzionális használatra. 【KÉNYELMES DESIGN】Felvázoló egy könnyű, kényelmes, a test, ez a köröm ecsettel könnyen tartsa, illetve használja a létrehozása gyönyörű nail art könnyedén. 【TARTÓS TARTÓSSÁG】Célja, hogy tovább tart, ezt az ecsetet készült, hogy ellenálljon a folyamatos használat nélkül deformáció vagy a korrózió. 【TÖKÉLETES RENDBEN RÉSZLETEZŐ】Elérni kifogástalan köröm részleteket a kefe - ideális mind szakmai, mind otthoni használatra.Nem deformálja, illetve a nem kikezdte, ez a kefe beépített utolsó meghaladja a várakozásokat.köröm bélés brush köröm kefék köröm köröm ecset zselé ecsetek köröm zselé, körömlakk körömlakk kefék nail art ombre ecset ombre köröm brush köröm kefék ombre kefe gel nails ecset ombre gél köröm ombre ecset, zselés körmök ombre ecset zselé köröm köröm kefék nail art kefe ombre gél, zselés műköröm ecset ombre gél ombre ecset lwbtosee 2db ombre köröm ecset ombre köröm brush köröm ombre ecset, ecset ombre gél köröm született szép ombre kefe gel nails gél köröm lengyel az ecset ombre márvány zselés körömlakk válassz saját gél köröm lengyel vörös szőnyegen zselés körömlakk zselé, körömlakk ombre köröm ecset ombre ecset ombre köröm kefék ombre nails ecset.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak