CaySep a Nők Elleni UV Kesztyűt a Zselés műköröm Lámpa,Köröm Bőr Érdekel, Ujjatlan Anti UV-Kesztyű Védi a Keze UV Kárt (Rózsaszín)
Megújítva

CaySep a Nők Elleni UV Kesztyűt a Zselés műköröm Lámpa,Köröm Bőr Érdekel, Ujjatlan Anti UV-Kesztyű Védi a Keze UV Kárt (Rózsaszín)

HUF 1.33

Rendelhető

NylonMosógépben Mosható, Csak A Kézi Mosogatás. 【Anyag】a kesztyű anyaga nylon, rugalmas fonal, ami kényelmes, légáteresztő, nem könnyen deformálódik, könnyű cipelni, akkor használja őket sokáig. 【UPF 50+】Ez a zselés manikűr kesztyűt az értékelés UPF 50+ , UV elszigeteltség arány több, mint 99%.A hűtési technológia, Ez a UV-védelem kesztyű védi a kezet távol a fűtést nagy teljesítményű köröm, lámpák, erős napfény a szabadban, megakadályozza a bőr formában, hogy a finom vonalak, valamint az öregedést. 【Mosható, illetve Újrahasznosítható】Ez, Anti-UV Kesztyűt a Zselés műköröm Lámpa volt, Egyedileg varrott ujjak design így viselheti majd távolítsa el rugalmasan, nem könnyen deformálódik, majd kiterjeszti a kesztyűt életre, UV védelem tényező nem mossa le vagy elmúlik, amikor a kesztyű nedves. 【Design】UV lignt kesztyű meghosszabbított design az ujj rész védi több ujj alkatrészek.A meghosszabbított design a csukló része lehetővé teszi, hogy a csukló része, hogy védi az UV védelem kesztyű, amikor viselt rövid ujjú nyáron. 【Széles körben Használt】A védelem kesztyű nem csak használható, zselés manikűr.Ez is lehet használni, a kerti forgatókönyvek, mint a horgászat, kemping, túrázás, vezetés közben is.Javasoljuk, hogy mossa meg a kesztyű első használat előtt, hogy elkerüljék a szösz ragaszkodni a gél polírozza.Vevői elégedettség a legfontosabb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak