A levegő Minősége Monitor, levegőminőség-Érzékelő Használata Egyszerű DC5V Képernyő Kijelző Iroda
Megújítva

A levegő Minősége Monitor, levegőminőség-Érzékelő Használata Egyszerű DC5V Képernyő Kijelző Iroda

HUF 5724.00

Rendelhető

Alkalmazható Jelenetek : Ez a detektor elhelyezhető az irodában, vagy a nappali otthon, el lehet helyezni, a hálószobában, minden ami játszhat, hogy a megfelelő szerepetNagy Pontosság : Ez a CO2 érzékelő egy nagy pontosságú, érzékenységgel rendelkező 1 PPM a CO2, ±1°C, a hőmérséklet -, valamint ±2% RH a páratartalom, amely lehetővé teszi, hogy a pontos értékeket.ABS Anyag : A detektor készült ABS anyag, a kijelző nagyon tiszta, ettől érzem jól magam, amikor használja.Az egyidejű Megjelenítés : A CO2 érzékelő úgy, hogy az értékek, a hőmérséklet vagy a páratartalom, HCHO, TVOC CO2 lehet egyszerre megjeleníteni, így egy intuitív referencia.Többfunkciós Felismerés : A CO2 érzékelő nem csak érzékeli CO2, hanem a hőmérséklet, a páratartalom, a HCHO, valamint TVOC.Alkalmazható Jelenetek : Ez a detektor elhelyezhető az irodában, vagy a nappali otthon, el lehet helyezni, a hálószobában, minden ami játszhat, hogy a megfelelő szerepet.Nagy Pontosság : Ez a CO2 érzékelő egy nagy pontosságú, érzékenységgel rendelkező 1 PPM a CO2, ±1°C, a hőmérséklet -, valamint ±2% RH a páratartalom, amely lehetővé teszi, hogy a pontos értékeket.ABS Anyag : A detektor készült ABS anyag, a kijelző nagyon tiszta, ettől érzem jól magam, amikor használja.Az egyidejű Megjelenítés : A CO2 érzékelő úgy, hogy az értékek, a hőmérséklet vagy a páratartalom, HCHO, TVOC CO2 lehet egyszerre megjeleníteni, így egy intuitív referencia.Többfunkciós Felismerés : A CO2 érzékelő nem csak érzékeli CO2, hanem a hőmérséklet, a páratartalom, a HCHO, valamint TVOC. Többfunkciós Felismerés : A CO2 érzékelő nem csak érzékeli CO2, hanem a hőmérséklet, a páratartalom, a HCHO, valamint TVOC. Az egyidejű Megjelenítés : A CO2 érzékelő úgy, hogy az értékek, a hőmérséklet vagy a páratartalom, HCHO, TVOC CO2 lehet egyszerre megjeleníteni, így egy intuitív referencia. Nagy Pontosság : Ez a CO2 érzékelő egy nagy pontosságú, érzékenységgel rendelkező 1 PPM a CO2, ±1°C, a hőmérséklet -, valamint ±2% RH a páratartalom, amely lehetővé teszi, hogy a pontos értékeket. ABS Anyag : A detektor készült ABS anyag, a kijelző nagyon tiszta, ettől érzem jól magam, amikor használja.

A javaslat jellemzői

Item Type:
CO2 Detector
Material:
ABS
CO2 Detection Range:
400 to 5000PPM
CO2 Detection Sensitivity:
1PPM
TVOC Detection Range:
0 to 2PPM
Temperature Measurement Range:
0 to 50℃
Temperature Measurement Accuracy:
±1℃
Humidity Measurement Range:
0% to 99%RH
Humidity Measurement Accuracy:
±2%RH
Charging Method:
DC5V 500mA micro USB interface
Battery:
1 x Lithium battery 1200mAh (shipping with built in battery)
How to Use:
1. Press and hold the On Off button on the right side for 3 seconds to turn on and off, it will display the current air quality parameters.:
2. CO2 detector displays the current CO2 data, as well as temperature and humidity data, and the color loop will change according to the CO2 level.:
3. Easy to operate, long press the On Off button on the right side for 3 seconds to turn on and off.:
4. USB can be charged by plugging into 5V power supply, the battery icon flashes in the charging state and stops when it is full, if it shows full but still flashes, it means the charge is not saturated, please wait for a while.:
Package List:
1 x Detector:
1 x USB Cable:
1 x Instruction :

Vevők, ahogy választanak