10DB 10ml Ezüst Kap Üres Műanyag DIY Szempillaspirál Cső Szempilla Krém Pálca Tartály Üveg Üveg Ecsettel
Megújítva

10DB 10ml Ezüst Kap Üres Műanyag DIY Szempillaspirál Cső Szempilla Krém Pálca Tartály Üveg Üveg Ecsettel

HUF 2.33

Rendelhető

Annyira könnyű, hogy töltse ki anélkül, hogy a rendetlenség,Kapacitás : 10mlA csomag Tartalmazza a következőket : 10 x Üres Szempillaspirál Cső,10 x szivárgásmentes Dugót.Műanyag szempillaspirál cső biztonságosabb a használata.Nem szivároghat, kényelmes, hordozható, kompakt, könnyű.Hogy a saját szempillaspirál cső vagy a szempilla krém üveg, könnyű, kényelmes szállítására, Lehet, hogy egy DIY Szempilla Növekedés Kezelés.Annyira könnyű, hogy töltse ki anélkül, hogy a rendetlenség,Kapacitás : 10ml.A csomag Tartalmazza a következőket : 10 x Üres Szempillaspirál Cső,10 x szivárgásmentes Dugót.Műanyag szempillaspirál cső biztonságosabb a használata.Nem szivároghat, kényelmes, hordozható, kompakt, könnyű.Hogy a saját szempillaspirál cső vagy a szempilla krém üveg, könnyű, kényelmes szállítására, Lehet, hogy egy DIY Szempilla Növekedés Kezelés.Specifikáció : Anyag : Műanyag Szín : Ezüst, Átlátszó Kapacitás : 10 ML Cső Méret : 1,6 x 10.13"(Átm x H), Súly : 85g Jellemzők : 1. Könnyen hordozható : self-made szem fekete cső vagy a szem, fekete üveg, könnyű súly, könnyen hordozható.Kapacitás : 10ml 2. Alkalmazás : használható a DIY szempilla növekedés érdekel! 3. Praktikus kialakítás : szem fekete cső könnyű, kényelmes szállítására.Például, amikor utazik, minden szem fekete cső kapacitása 10ml, amely elég hely tárolására szépségápolási termékek a táskájában. A plug segít, hogy a szivárgás elkerülése érdekében, megakadályozza a levegő bejutását, valamint megőrzi jótékony vegyületek az olaj 5. Ezek a könnyen töltse ki, illetve ne legyen rendetlenség 6. Kiváló minőségű anyaga : kiváló minőségű műanyag, szem fekete cső tartós, újrafelhasználható. Megjegyzés : nem javasoljuk, hogy töltse ki az üres szem fekete cső.Ajánljuk, hogy hagyja tér 1-2 mm-es, hogy megakadályozzák a szennyeződések vagy szivárgás. Magas színvonalú szolgáltatást : Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog szolgálni, hogy 24 órán belül, akkor nem kell semmilyen veszteségért, amikor a vásárló a termékeket, a termékek megfelelnek Csomag : 10 x üres szem fekete cső 10 x szivárgásmentes dugót.

A javaslat jellemzői

Material:
Plastic
Color:
Silver and Transparent
Capacity:
10ML
Pipe Size:
1.6 x 10.5cm/0.63 x 4.13(Dia x H)
Weight:
85g
Features:
1. Easy to carry:
self-made eye black tube or eye black bottle, light in weight, easy to carry. Capacity
2. Use:
It can be used for DIY eyelash growth care!
3. Practical design:
eye black tube is light and convenient to carry. For example, when traveling, each eye black tube has a capacity of 10ml, which provides enough space for storing beauty products in your handbag.
4. The plug helps to avoid leakage, prevent air from entering and preserve beneficial compounds in the oil:
5. They are easy to fill and will not make a mess:
6. High quality material:
Made of high quality plastic, eye black tube is durable and reusable.
7. Note:
It is not recommended to fill the empty eye black tube. It is recommended to leave a space of 1-2 mm to prevent spillage or leakage.
8. High quality service:
If you have any questions about our products, please contact us, we will serve you within 24 hours, you will not have any loss when purchasing our products, and our products will satisfy you
Package :
10 x empty eye black tube:
10 x leak proof plug :

Vevők, ahogy választanak