Proster Digitális Multiméter TRMS Méter Feszültség Jelenlegi Kapacitás Teszter Hőmérséklet NCV (érintőképernyő TRMS Méter)
Megújítva

Proster Digitális Multiméter TRMS Méter Feszültség Jelenlegi Kapacitás Teszter Hőmérséklet NCV (érintőképernyő TRMS Méter)

HUF 0.67

Rendelhető

【10000 Számít Újratölthető Digitális Multiméter】 Színes LCD Kijelző Újratölthető Digitális Multiméter Jön Automatikus, mind Manuális Mérési MódJön egy töltőkábel Felelős Bárhol, Bármikor.Ideális Eszköz A Laboratóriumok, Gyárak, Rádió Rajongók, A Család. 【Smart Touch Screen Control】érintőképernyő, Hogy A Digitális Multiméter Könnyen kezelhető, Nagy VA Szín Fordított LCD Kijelző, Tiszta Mérési Adatok.Könnyen Használható, Okos Tervezés. 【Pontos, Biztonságos】Felszerelt, Nagy Teljesítményű Chip Biztosítja A Pontosságát.Beépített Túlterhelés Elleni Védelem Biztosíték, Smart Anti-Éget.Találkozzunk A DC/AC CAT III 600 V Túlfeszültség Standard, Dupla Szigetelés Védelme. 【NCV Nem érintkező-Feszültség Érzékelés】 Hely A NCV Érzékelő Közelebb A Mért Kábel, A Multiméter Képes Észlelni, Hogy A Feszültség Nagyobb, Mint 90 ACV.Ha A HÁLÓZATI Feszültség, Hogy észrevennék, A Mérő Berregő Riasztás, vagy Az LCD Analóg Bár Megjeleníti Az Indukciós Intenzitás. 【Multi-function】 Ez a Proster Digitális Multiméter Lehet Mérni, hogy az AC/DC Áram AC/DC Feszültség, Ellenállás, Kapacitás, Hőmérséklet, Frekvencia, Folytonosság, Illetve a Dióda Teszt, Fire Wire Felismerés, Zseblámpa Funkció.Multiméter Készlet.Multiméter Készlet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak