YLLFFLL Gyerekek Biztonsági Vasúti Erkély, Lépcső, Biztonsági Háló, Korlát Lépcső Nettó Dekoráció Gyerekeknek/Háziállat/játékbiztonsági Anti-Őszi
Megújítva

YLLFFLL Gyerekek Biztonsági Vasúti Erkély, Lépcső, Biztonsági Háló, Korlát Lépcső Nettó Dekoráció Gyerekeknek/Háziállat/játékbiztonsági Anti-Őszi

HUF 3.00

Rendelhető

【Tartós Anyag】Készült prémium poliészter anyag, puha, erős, szilárd, könny - ellenálló, időjárás - álló, valamint harap - biztos, hosszú távú használatra 【Anti-őszi Védő Nettó】A net is megakadályozza a cipő, gyermek játékok, illetve más tárgyak hullanak ablakok, erkély, lépcső baluster, amely jó biztonsági hogy megvédje a járókelők, a véletlen kárt. 【Saefty Védelem】Hatékonyan megakadályozza, hogy a pet-esik le az erkélyen vagy az ablakban győződjön meg róla, hogy a pet biztonságos, amikor alszik, vagy játszik ablak közelében vagy a szórakozás, a nagy hely. 【Méret】Kötél 5mm vastag, minden lyukba intézkedések 5cmx5cm.Válassza ki a helyzetben, hogy védett, majd rögzítsük ezt a védő háló.Alkalmas bármilyen ablak, erkély, terasz, lépcső stb. 【Könnyen Telepíthető】Lépcsőn Biztonsági Háló a Gyermekek használja a zip köti át a kijelölt lyukak körül a szélét, vagy a háló lyukak, majd zárja be a korláton.A termék Leírása : Hatékonyan megakadályozza, hogy a pet/baba essen le erkély vagy ablak, biztosítsa, hogy a pet/baba biztonságos, amikor alszik, vagy játszik ablak közelében vagy a szórakozás, a nagy hely.Meg lehet szellőztetni, általában anélkül, hogy tartsa szemmel a pet/baba egész idő alatt.Specifikáció : Anyag : Polyester Rope Vastagság : 5mm Mesh Lyuk Méret : 5x5cm Color : Multicolour Features : akkor törölje le közvetlenül a törölközőt, szappant, vagy közvetlenül takarítani.Ha nem kell használni, akkor hajtsa fel tárolni kényelmesen.Csomag tartalma : 1x Pet Biztonsági Net Notice : ★ 1. Termék mérete tisztán kézi mérés 1-3cm hiba, kérjük érvényesül eléggé. Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Ügyfélszolgálat, Ha bármilyen termékkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi válaszolunk megoldani neked 24 órán belül.

A javaslat jellemzői

Material:
Polyester
Rope Thickness:
5mm
Mesh Hole Size:
5x5cm
Color:
Multicolour
Features:
You can wipe it directly with towel and soap, or you can directly clean it. When you not need use it, you can fold it up and store it conveniently.:
Package Include:
1x Pet Safety Net:
Notice:
★ 1. Product size is purely manual measurement, there is 1-3cm error, please prevail in kind.:
★ 2. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
★ 3. Customer Care, If you have any product related questions, please feel free to contact us, we will answer and solve for you within 24 hours. :

Vevők, ahogy választanak