SALALIS Fedő Rack Helyet takaríthat meg vágódeszkát Jogosultja Serpenyőben Fedő Szervező a Konyha, az Ebédlő(Fekete Doboz)
Megújítva

SALALIS Fedő Rack Helyet takaríthat meg vágódeszkát Jogosultja Serpenyőben Fedő Szervező a Konyha, az Ebédlő(Fekete Doboz)

HUF 2.33

Rendelhető

Szerelt fal helytakarékos, könnyen telepíthető, puncs, lyuk, hogy a fix, vagy használja nail‑mentes ragasztó telepíteniTrapéz kialakítása, elhelyezése tételek stabilabb lehet a vágódeszkát, fedél, pan stb.Sima szélek, sarkok, simán polírozott, biztonságos, megbízható, nem fáj a kezed, szuper teherbíró.Egy nagy mellett a rendezés a szemhéját, majd mentsd el a konyhában a konyha tiszta, rendezett.Készült kiváló minőségű alumínium anyag, rozsda‑mentes, anti‑korróziós, tartós, stabil, nem pedig csökken.Szolgáltatás : 1. Egy nagy mellett a rendezés a szemhéját, majd mentsd el a konyhában a konyha tiszta, rendezett. Trapéz kialakítása, elhelyezése tételek stabilabb lehet a vágódeszkát, fedél, pan stb. Készült kiváló minőségű alumínium anyag, rozsda‑mentes, anti‑korróziós, tartós, stabil, nem pedig csökken. Szerelt fal helytakarékos, könnyen telepíthető, puncs, lyuk, hogy a fix, vagy használja nail‑mentes ragasztó telepíteni. Sima szélek, sarkok, simán polírozott, biztonságos, megbízható, nem fáj a kezed, szuper teherbíró.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Fedő Rack Material : Alumínium Szín : Mint látható, a picture Rack Méret : Kb.1in Storage Doboz Mérete : Kb.8 oz Application : Konyha/étkező room Installation Módszer : Szabad ütni/lyukasztó kettős use Surface Kezelés : Többrétegű oxidációs Csomag Lista : 1 x Fedő Rack 2 x Csavar 2 x Terjeszkedés Csavar 2 x Sapka 1 x Tároló Doboz, 1 x Textil Táska Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak