Hosszú, Keskeny Kifolyó kávéfőző, 1L Háztartási Konyhai 304 Rozsdamentes Acél kávéfőző Kezét Kávé Vízforraló Kézzel Ütés Pot (Fekete)
Megújítva

Hosszú, Keskeny Kifolyó kávéfőző, 1L Háztartási Konyhai 304 Rozsdamentes Acél kávéfőző Kezét Kávé Vízforraló Kézzel Ütés Pot (Fekete)

HUF 2.67

Rendelhető

✓ A fedelet, majd a fű test közel, szorosan lezárt, amely megakadályozhatja, hogy a folyadék a lejtős ki ✓ Egy kis fúvóka aljzatba, az áramlási sebesség lehet, hogy a víz jól kontrollált, hogy megakadályozza a folyadék fröccsenjenek. ✓ Magas minőségű élelmiszeripari 304 rozsdamentes acél anyag, kopásállóság, magas hőmérsékletű ellenálló, használható sokáig. ✓ Egy szellőző lyuk van kialakítva, a szélén a fedő, hogy megakadályozzák a nyomás be a fedelet, hogy túl magas ahhoz, hogy nyissa ki a fedelet. ✓ Felszerelt gumi fogantyú, ergonomikus kialakítás, kényelmes érzi, nem forró kezét. ✓ A fedelet, majd a fű test közel, szorosan lezárt, amely megakadályozhatja, hogy a folyadék a lejtős ki. ✓ Egy kis fúvóka aljzatba, az áramlási sebesség lehet, hogy a víz jól kontrollált, hogy megakadályozza a folyadék fröccsenjenek. ✓ Magas minőségű élelmiszeripari 304 rozsdamentes acél anyag, kopásállóság, magas hőmérsékletű ellenálló, használható sokáig. ✓ Egy szellőző lyuk van kialakítva, a szélén a fedő, hogy megakadályozzák a nyomás be a fedelet, hogy túl magas ahhoz, hogy nyissa ki a fedelet. ✓ Felszerelt gumi fogantyú, ergonomikus kialakítás, kényelmes érzi, nem forró kezét.Szolgáltatás : 1. Magas minőségű élelmiszeripari 304 rozsdamentes acél anyag, kopásállóság, magas hőmérsékletű ellenálló, használható sokáig. A fedelet, majd a fű test közel, szorosan lezárt, amely megakadályozhatja, hogy a folyadék a lejtős ki. Egy szellőző lyuk van kialakítva, a szélén a fedő, hogy megakadályozzák a nyomás be a fedelet, hogy túl magas ahhoz, hogy nyissa ki a fedelet. Egy kis fúvóka aljzatba, az áramlási sebesség lehet, hogy a víz jól kontrollált, hogy megakadályozza a folyadék fröccsenjenek. Felszerelt gumi fogantyú, ergonomikus kialakítás, kényelmes érzi, nem forró kezét. Ez a kávéfőző fűthető azzal, indukciós főzőlap, kerámia főzőlap, infravörös tűzhely, elektromos fűtés.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : kávéfőző Anyag : 304 Rozsdamentes Acél Szín : Rozsdamentes Acél, Fekete (Opcionális) Kapacitás : 1 L Súly : Kb. 29x14x13cm / 11.1in Csomag Lista : 1 x kávéfőző.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak