CMNIM Szerencsés Szerencsejáték Ajándék Bingo Smink Táska Bingo Játék Szerető Ajándék Bingo Bébi Tisztálkodási Táska (BINGO Bébi Smink Táska)
Megújítva

CMNIM Szerencsés Szerencsejáték Ajándék Bingo Smink Táska Bingo Játék Szerető Ajándék Bingo Bébi Tisztálkodási Táska (BINGO Bébi Smink Táska)

HUF 2.33

Rendelhető

【ANYAG】 : Készült Poliészter szálKiváló Minőségű Pamut Vászon.Erős tok cipzárral, kétoldalas nyomtatás, kétoldalas vízálló bevonat pedig félelmetes nyomtatás a felszínen.Alkalmas bármilyen alkalomra. 【MÉRÉSI】 : 10*6.Alkalmas a napi nála.TIPP : kézi mérés megengedett hiba. 【GRAVÍR A】 : "BINGO BABE", Hogy egy csodálatos, értelmes ajándék örömet, hogy valaki nap, vagy egy egyszerű pozitív értem élvezet a család, diákok, barátok. Ez egy fantasztikus ajándék fontos nap egy évben. 【MEGFELELŐ】 : Ajándékok nem korlátozott időre, csak hogy kifejezze a legtöbb őszinte érzéseit.Ez nem kis tétel, de egy nagy meglepetés a szeretett!Alkalmas bármilyen alkalomra, például születésnap,Hálaadás Napja,Karácsony vagy csak azért, mert!Ez az elegáns elég, hogy mindenki tudja viselni, az alkalmi, valamint a hivatalos öltözet. 【TOK CIPZÁRRAL】 : Fülhallgató, rúzs, tanszerek,, kulcstartók, valamint a különböző kártya elemeket lehet vinni.Táskák, különböző nyomtatási jobban rendezni, illetve összefoglalja az életét tartozékok.A könnyű kozmetikai táska nem csak kényelmes, de nagy kapacitás, hanem a tökéletes nyomtatási erősíti a stílus a mindennapi viselet.Ad vonzó megjelenés, ami biztosan elfog a barátaid figyelmét.Elegáns elég, hogy viselni a laza, valamint a hivatalos öltözet. 【ANYAG】 : Készült Poliészter szál.Kiváló Minőségű Pamut Vászon.Erős tok cipzárral, kétoldalas nyomtatás, kétoldalas vízálló bevonat pedig félelmetes nyomtatás a felszínen.Alkalmas bármilyen alkalomra. 【MÉRÉSI】 : 10*6.Alkalmas a napi nála.TIPP : kézi mérés megengedett hiba. 【GRAVÍR A】 : "BINGO BABE", Hogy egy csodálatos, értelmes ajándék örömet, hogy valaki nap, vagy egy egyszerű pozitív értem élvezet a család, diákok, barátok. Ez egy fantasztikus ajándék fontos nap egy évben. 【MEGFELELŐ】 : Ajándékok nem korlátozott időre, csak hogy kifejezze a legtöbb őszinte érzéseit.Ez nem kis tétel, de egy nagy meglepetés a szeretett!Alkalmas bármilyen alkalomra, például születésnap,Hálaadás Napja,Karácsony vagy csak azért, mert!Ez az elegáns elég, hogy mindenki tudja viselni, az alkalmi, valamint a hivatalos öltözet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak