SDIZDIPK Fürdő Szőnyeget a Fürdőszobába,Fű, Szarvas,Csúszásmentes Mosható Fürdőszoba Szőnyeg,Víz Elnyelő (17X30 Hüvelyk)
Megújítva

SDIZDIPK Fürdő Szőnyeget a Fürdőszobába,Fű, Szarvas,Csúszásmentes Mosható Fürdőszoba Szőnyeg,Víz Elnyelő (17X30 Hüvelyk)

HUF 1251.00

Rendelhető

【Soft Touch】Ez a 17 Hüvelykes x 30 Centis szőnyeget használ, poliészter szálak (poliészter) szövetA vastag rost lehetővé teszi a lábát, hogy élvezze a gyengéd érintés a lábát. 【Gyorsan Felszívódó】A puha mikroszálas segít megmenteni a padló a csöpögő vizet, miközben maga lép ki a fürdő,zuhanyzó.Tudja szívni fel csepegő víz másodperceken belül. 【Többcélú Használat】Ez aranyos design szőnyeg nyomtatott vicces minták, amely egy nagy dekoráció a fürdőszobában,mosdó, vagy olyan helyen, az ön otthonában, ahol szeretné, hogy támogassa, melegség, a bokáját!. 【Mosható gép】Ez a fürdőszoba szőnyeg könnyen tisztítható.A gép mossuk hideg vízzel vagy enyhe tisztítószer.Ne használjon klór vagy fehérítőt.Szárítható, alacsony fordulatszám, vagy lógni száraz.Színe nem fakul, marad a szép élénk az elkövetkező években. 【Vásároljon bizalommal】Ha nem elégedett a megbízás bármilyen okból,akkor hagy egy üzenetet nekünk, mi megpróbáljuk a legjobb, hogy segítsen megoldani a problémát.Keres egy szőnyeg tökéletes bármilyen haza?!A szőnyeg jó választás, amely hozza a vibráló, szórakoztató energiát a konyhában!Jól teszi, részletes szélén, ellenálló, tartós.Tökéletes lehet használni, mint egy cipős szekrény oldalán matrac vagy ágy oldalán szőnyeg.Csúszásmentes hátlap; Elegáns design, különböző minták; nagyobb örömet nyújtanak a főzési idő.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak