A FELJUTÁS EMLÉKMŰ Kék Pillangó Kis Szív Urna az Emberi Hamu Marad - Temetés Ajándék Szett Kis Szív Urna, Kijelző Állni, Bársony hordtáska,
Megújítva

A FELJUTÁS EMLÉKMŰ Kék Pillangó Kis Szív Urna az Emberi Hamu Marad - Temetés Ajándék Szett Kis Szív Urna, Kijelző Állni, Bársony hordtáska,

HUF 2695.50

Rendelhető

♥ BÜSZKÉN OSSZA meg szeretteivel EGYÜTT MARAD a CSALÁD SEGÍTSÉGÉVEL EZEK az EGYEDI, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, GYÖNYÖRŰ MEGOSZTÁSI EMLÉK SZÍV URNÁK - Az Örökké Emlékezni, prémium Mini Szív Emlék urnák már készült érdekel, hogy lesz közös között család, barátokEzekben a nagyon nehéz időkben lehet venni könnyedén tudva, hogy ezek a gyönyörű, tömör Réz urnák tökéletes lesz, meg fogja állni az idő próbáját.Minden alkalommal, amikor ezek a büszke lehet az a döntés, amit tettek. ♥ TELJES BEFEJEZÉS SZÍN : A Temetés Mini méretű Szív Urna Tömör Alumínium Fém használata Homokot Öntött Technikával.Az Első oldalon a Szív Festett Kék Pillangó a Mennybe által tapasztalt kézművesek.Vissza a Memorial Miniatűr Szív Urnák biztosított Menetes Fedél védeni hamvakat az urnát az élet ideje.
♥ KAPACITÁS : Emlék Urnák az ajándék csomag Tökéletes Méret, hogy tartsa a 3 köbméter hüvelyk (3 Asztal, Kanál), a hamu, amely ideális méret terjeszteni hamu között, család, barátok.90 Szélesség HÜVELYK .
♥ CSAVAR MENETES FEDÉL : A hátoldala biztosított a menetes Fedél, amely további biztonsági hogy a hamvakat az urnát.
♥ KARCOLÁS BIZONYÍTÉK SZÍN : a külső réteg A Szív Urna van bevonva átlátszó zománc, így az urnát festmény karcolás bizonyíték, hosszú élettartamú.
♥ BÁRSONY hordtáska : van Húzózsinórral Bársony hordtáska belül az értékesítési kit tartani vinni a Szív Emlék Hamvasztás Urnák.
♥ DISPLAY ÁLLVÁNY : van egy Ezüst Polírozott Kijelző Állni az Értékesítési Kit tartani a szép Szív Urnát.A gyönyörű Kijelző Állvány Masszív, meg Nem Inog, amely elképesztő megjelenés a Szív Urna a kirakatban.
♥ PAPÍR TÖLCSÉR : van Papír Tölcsér belsejében az értékesítési készlet, amely segít, hogy öntse a Hamvakat az urnát kényelmesen, könnyen.
♥ MELLÉKELT KOMPONENS :
o KÉK SZÍV URNA PET-HAMU - 1 DARAB
o EZÜST KIJELZŐ STAND - 1 DARAB
o KÉK BÁRSONY hordtáska - 1 DARAB
o PAPÍR TÖLCSÉR - 1 DARAB
o LENYŰGÖZŐ AJÁNDÉK DOBOZ - 1 DARAB .A FELJUTÁS EMLÉKMŰVEK Kék Pillangó Kis Szív Urnák az Emberi Hamu Marad, hogy imádnivaló minőség megfizethető áron minden egyén számára.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak